Mit csináljak, ha egyáltalán nincs kedvem elmenni az osztálykirándulásra, mert nincsen barátom osztályból?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 22:00
11/17 anonim válasza:
Hát én is sz@r helyzetben voltam anno, az osztálytársak közül sok kikészített, de az én hozzáállásom sem volt megfelelő, hagytam magam, így támadtak is. De nem váltottam, kibírtam az időt. Akkor sem foglalkoztam a nagyja oszttárssal, most meg egyikkel sem tartom a kapcsolatot. Ez a középsuli volt. Ha neked nagyon nehéz inkább válts!
12/17 A kérdező kommentje:
Lelkileg nehéz, nem bántanak, de nagyon zavar, hogy semmibe vesznek.
2021. jún. 3. 09:59
13/17 anonim válasza:
Hát néha talán rosszabb az, ha semmibe vesznek, minthogy piszkálnak. Legalább ér valami inger olyankor. Néha nálam is volt, hogy direkt élveztem ha leoltottak vagy ilyesmik. De ez ritkán volt.
14/17 anonim válasza:
"Mit csináljak, ha egyáltalán nincs kedvem elmenni az osztálykirándulásra, mert nincsen barátom osztályból?"
Fogd fel csapatépítőnek. Hátha összehaverkodsz velük. Az nem jó módszer, ha nem mész el, mert még a közös élményben sem lesz velük részed
15/17 anonim válasza:
Hát ha úgy se mész, akkor akérmit csinálhatsz helyette.
16/17 anonim válasza:
Egyel krétát. Jó hasfajasod lesz egy napra kb
17/17 anonim válasza:
Szia!Tudom, régi kérdés,de mi lett végül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!