Valaki tud bármilyen Spanyol vagy bármilyen eredetű lány becenevet?
Figyelt kérdés
Gimnázium előtt állok és szeretnék valami menő becenevet, mivel az eredeti nevemnek nem igazán vannak jó becenevei (mellesleg nem is szeretem őket) Lehetőleg rövid és könnyen megjegyezhetőt szeretnék.2021. máj. 26. 13:00
A kérdező szavazást indított:
Becenév
Menő Becenevek
Gimnázium
3 szavazat
1/4 A kérdező kommentje:
Upsie, nem akartam szavazást indítani😅
2021. máj. 26. 13:01
3/4 anonim válasza:
USA-ban szokás néha a kezdőbetűkből becenevet csinálni, ha jól hangzik, pl. CJ (szídzsé), KC (készí), stb.
4/4 anonim válasza:
Godolj egy élményre... Lehetőleg vicces legyen. Pl.: A haverom egyszer valamire azt mondta, hogy bónercsákány... Azóta ez a neve. A nevedet, ha elmondanád azzal tudnánk segíteni. Nyilván nem az egészre gondoltam. Az egyik osztálytársamnal a beve rímel a Gucchira (nem b jól írtam valszeg) és így hívtuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!