Szerintetek mi Magyarország legszebb városa?
Én is írtam már ki hasonló kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__1103367..
A legtöbb nagyobb városban voltam már, kivéve Szombathely, Zalaegerszeg és Nagykanizsa, ez a rész még kimaradt. Sopronban és Kőszegen csak egyszer jártam, de ezeket (és a többi várost is) elég jól ismerem a Google térkép segítségével (egyik hobbim a virtuális városnézés).
Nekem az első öt elég egyértelmű: Eger, Pécs, Veszprém, Sopron, Kőszeg. Ezen belül elég nehéz rangsorolni, talán Pécset tenném az első helyre, ha mindent tekintetbe veszünk. Ezeken túl szóba jöhet még Győr, Székesfehérvár, Kecskemét, Szeged, Keszthely, Szentendre. Ha csak a közvetlen belvárost nézzük, akkor szintén szóba jöhet Szekszárd, Vác, Kaposvár, Baja, és talán még Tapolca, Tata és Dunaföldvár is.
Debrecen nekem egyáltalán nem tetszik, viszont Miskolcnak viszont vannak szép részei (ezt csak azért írom, mert mindkettő szóba került a válaszokban, de magamtól egyik sem jutna eszembe a legszebb városról szóló kérdés kapcsán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!