Mi a véleményetek arról, ha valaki a híres festőművész férje/apja után, annak képeiből él meg?
Te miért vagy itt, ha egyáltalán azt is megkérdőjelezed, hogy igaz-e amit írok?
A kérdés költői..legyen szép napod! :)
Legközelebb írd ki, hogy "csak olyanok írjanak, akik szerint ez felháborító, és vagyon-elherdálás".
Mert te így gondolod - és önmegerősítést keresel.
Te meg legközelebb ne pazarold a “drága” időd olyan kérdésekre, amik ennyire felhúznak xD
Kérsz xanaxot?
Nem fura. Ha valamit megörökölök, az az enyém. Azt csinálok vele, amit akarok. Megőrzöm, kiállítom, felviszem a padlásra, kidobom, eladom. Az enyém. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit teszek az én jogos tulajdonommal. Ismerősnek sem, idegennek sem, rokonnak sem.
Ha téged érzékenyen érint az illető festmények sorsa, megvásárolhatod őket, ha eladók. Attól kezdve a te tulajdonodba kerülnek, és azt teszel velük, amit akarsz.
15: kíváncsi lennék, ki pontozott le téged....
GYakorlatilag ugyanazt írod, amit én is (1 + 9) . SEnkinek semmi köze hozzá.
Úgy látom, nem esik le egyeseknek a tantusz, hogy miért írtam a kérdést...nyilván azt csinál vele, amit akar, ezt senki nem vonta kétségbe...de az, hogy ebből tartják fent magukat, és szinte minden remekműtől megszabadulnak, az már hagy némi kivetni valót maga után...
Nem hiszem, hogy a lánynak is olyan jó érzés, hogy az ő képei aligha kellenek valakinek, és ahelyett, hogy abból lenne bevétele, apuka pénzéből él... lehet ez vissza is tartja a karriere kiépítésében, hogy kvázi mindegy, ha épp semmit sem csinál, akkor is jön pénz dögivel.
17: tehát folytatod tovább, hogy számodra ismeretlen embereknek akarod megszabni, hogy hogyan éljenek... Mert te kivetnivalót találsz az életmódjukban...
Mégis, ki hatalmazott fel téged, ki kérdezett meg...? Mi közöd hozzá...???
Ja, már agyturkász is vagy.... Tudod, hogy milyen érzései vannak a lánynak....
Anyám borogass! :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!