Hogyan látod ezt a témát?
Figyelt kérdés
Hiszek Istenben de szerintem az igazat senki se tudja, se pap, se Pásztor, se pápa senki aki él e földön mert akkor tudás lenne nem hit! Az örökkévaló tüzes poklot pedig félelemkeltésnek tartom ha Isten annyira szeret akkor nem képes örökké kinozni valakit. Ha a gyerekem nem jól viselkedik lehet 1 óráig vagy 1 napig haragszom rá de nem örökké mert az én gyerekem akármilyen is. Istennek is igy kellene ha ennyire szeret minket! Nekem beszélhet annyi fanatikus amennyi akar , én abban hiszek embernek kell lenni jó embernek majd kiderül amikor meghalunk hogy van e valami2021. ápr. 30. 08:33
2/6 anonim válasza:
Én hiszek a mennyben és a pokolban de szerintem is az a fő, hogy jó emberek legyünk.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat! Szerintem az sem jó aki úgy él hogy fél a pokoltól meg állandóan Isten korul jár az esze. ! Az életet élvezni kell csak jó embernek kell lenni !
2021. ápr. 30. 08:42
4/6 anonim válasza:
2es vagyok
Igen hiszek benne az igaz de őszintén még soha nem gondoltam, hogy oda kerülnék meg nem is nagyon gondolok rá.Hát igen szerintem az ezerszer jobb ember aki ahelyett, hogy ilyeneken töprengne inkább becsületes, és jószívű :)
5/6 anonim válasza:
Ugyanígy érzek. Hiszek istenben, de az összes egyház annyi borzalmat követett már el az ő nevében, hogy egyikkel sem azonosítom magam szívesen.
6/6 anonim válasza:
:))
A pokol csak életben lehet. Isten tökéletes nem képes hargaudni, rosszat okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!