Gimis gólyatábor? Milyen tapasztalataitok vannak? Milyen szivatásokat kellet megcsinálnotok?
Figyelt kérdés
Én jövőhéten megyek:D2010. aug. 22. 21:20
11/12 anonim válasza:
Ha az elsős avatásra gondolsz, amit régen szecskaavatónak hívtak, akkor tudok szolgálni egy-két dologgal.
Engem nem szivattak halálra, egy valamit kellett megtennem, el kellett kérnem egy végzős srác telefonszámát. Akkoriban annyira nyuszi voltam, hogy ránézni se mertem egyre se, szóval eléggé gáz volt odamenni elé, és égővörös fejjel elrebegni, hogy mit is szeretnék:D
Amúgy szakadó esőnél kellett énekelni a Süss fel napot amíg ki nem sütött a nap, kb ennyi.
12/12 anonim válasza:
Én szervező voltam úgynevezet "ifi" volt egy pár dolog amivel felejthetetlenné tettük azt a hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!