Mire adakoztatok utoljára?
Figyelt kérdés
Mire szoktatok és mire nem?
Az ihlette a kérdést, hogy ma "gyűjtött" valaki valamire egy parkolóban, és amikor mondtam, hogy nálam ne is próbálkozzon, elég megvetően odavetette, hogy "maga sose szokott adakozni"? Mondtam, hogy "parkolóban nem" - és elgondolkoztam, mire, mikor adakoztam az utóbbi időben.
2021. ápr. 29. 13:46
1/7 anonim válasza:
Csivava fajtamentőknek szoktam. De sajnos most én sem állok úgy anyagilag... :/
2/7 anonim válasza:
Csak megbízható szervezeteknek, de azt rendszeresen.
3/7 anonim válasza:
Én több szervezetet is támogatok rendszeresen, de alkalmi esetek is előfordulnak. Legutóbb kb 2 hete tett ki egy állatvédő egy elkeseredett posztot, arra küldtem pénzt.
6/7 anonim válasza:
Országos Mentőszolgálatnak küldtem, amikor valaki feljelentette őket, hogy megálltak kaját venni. (Egyébként is szoktam néha.)
Magyarország Megmentelek egyesületnek szoktam.
Szimbiózis Alapítványnak is.
7/7 anonim válasza:
Semmire, nincs miből, de ha gazdag lennék, állatmenhelyeknek adnék annyit, amennyit csak lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!