Előfordul, hogy úgy érzed, nincs értelme a munkádnak/tanulásodnak? Neked fontos?
Szoktál elbizonytalanodni és azt érezni, hogy nincs értelme a munkádnak vagy annak amit tanulsz? Valami olyasmira gondolok, amikor úgy érzed, nem elég hasznos a társadalom, a világ számára, nem nélkülözhetetlen, nincs benne semmi újdonság.
Nektek számít, hogy olyan munkátok legyen, ami nem vált ki belőletek ilyen érzést?
Nekem abszolút nem számít a munka az életemben. Nem is fontos, egy sima raktáros vagyok, semmit nem számítana, ha az egész raktár velem együtt eltűnne a föld felszínéről.
Élvezem a munkám és kész ott hagyom nem hurcolom magamban nem stresszel stb.
Amúgy nincs olyan ember akit ne lehetne pótolni.
Még csak tanulok, de nincs ilyen érzésem. Szerintem hasznos tudást kapok.
Nekem szerencsém van, hogy az, ami annyira érdekel, amit annyira szeretek, hogy erős hivatástudat alakuljon ki bennem, egyébként a társadalom számára is értékes. És a piacon is. Nekem nem kellett választanom, hogy azt csináljam, amit szeretek, vagy azt, amivel nem halok éhen. Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés.
Egyébként a szeretetem ez iránt a szak iránt jelentősen nőtt, azért, mert mindig van benne újdonság. Ez fontos számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!