16 evesen lehet meg zeneiskolaba jarni?
Elsosorban azert irtam ide a kerdest mert inkabb a kulturahoz tartozik.. a zene temaba mar sajnos egyre kevesebb tenyleges zenerol szolo kerdes van.
Lassan 17 leszek, es szeretnek zeneiskolaba jarni zongoran tanulni. Gitarozni tudok, de szeretnek megtanulni mas hangszereken is jatszani, mint peldaul szintetizator, basszusgitar, dob. Azt mondjak erzekem az van hozza nem is keves, meg tenyleg szeretem is a zenet nagyon :)
16F
Lehet korhatár nélkül járni, csak később drágább lesz.
Ha elmúlsz tizennyolc, akkor drágább lesz kb 3-4szer annyi, aki nem diák az pedig kb tízszer annyit fizet mint a 18 alatti diákok.
Másrészt szerintem a zsolfézsra, összhangzattanra érdemes ráfeküdni ha sok hangszert szeretsz, mert onnantól csak az alapokat elsajátítva autodidakta módon könnyű lesz megtanulni minden hangszeren.
De zongorára mindenképp járj, szerintem az nagyon sokat segít minden más hangszerben. Én a mai napig a tíz éve szerzett zongoratudásomra építem a gitározásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!