A Mátrix és a mai világ közötti párhuzam?
Rengeteg hasonlóságot fedeztem fel a Mátrix(film) és a mi valódi mai életünk között.Ha megnézzük a Mátrixban a gépek a valós életünkben a zsidóság.A médiával irányított információkat juttatnak az agyunkba,miközben kihasználnak,és ha fellázadsz megjelenik 1-2 "Smith" ügynök,aki akármelyik embertársad lehet.Nem tudhatod ki mennyire agymosott!Csak maroknyi értelmes ember látja át a történéseket,és mint a sakkjátszmában meg is tudja jósolni az elkövetkező lépéseket,és következményeit!
Szerintetek?
Üdv:Neo(nem a rádió)

Persze egészen biztos, hogy csak Te látod a valóságot, és a többiek mind agymosottak.
Javítsatok ki ha tévedek, de egészen véletlenül, nem az elmegyógyintézet bentlakói szoktak így gondolkodni?:)

hűű télleg most, hogy mondod..
és valójában neo meg a többiek a hajón (akik nem hagyják magukat) kopaszok. ahogy a valósgában is. és az ügynökök(zsidók) és a főszereplő hőseink(kopaszok) ellenségek.
a fekák meg, ahogy morfeus is, tablettákat árulnak..
a jó csajok pedig mindig a hősnél (kopaszok) vagy morfeusnál(fekák) kötnek ki.
a raszta-fivérek pedig, ahogy a raszták is általában, beszívtak oszt bármit megtudnak csinálni átmennek falakon stbstb...

23:22-nek:
Nem, nem! A bentlakók csak egyszerűen Napóleonnak képzelik magukat, azt még csak-csak lehet kezelni valahogy.
Ezek viszont KINT VANNAK!!!
Pedro

Nem elég, hogy kint vannak, de még szavaznak is.
Amúgy szerintem mindenki maga teszi magát a fogyasztói társadalom rabszolgájává.
Mert kell a nagyobb, jobb, gyorsabb, kényelmesebb autó.
Most kell, hitelre, hogy még többe kerüljön.
Ha az emberek nem szórnák el a pénzt, a reklámok által mesterségesen keltett igényeik kielégítésére akkor nem kellene napról napra élniük.
Én is beleesem ebbe a csapdába, és néha elgondolkozom, hogy szükségem van-e a sok vacakra ami elveszi az időm, pénzem attól, hogy a családommal barátaimmal legyek, kiránduljak stb.

VÉÉÉGRE!!! Más is észrevette!!!
Csak le ne törölje a cion-gépezet ezt a kérdést... Bár szerintem le fogják, mert néhány "felebarátunk" provokációnak jelenti be. Szerintem is így van, tökéletesen egyet értek veled. Akik "látnak" és gondolkoznak, azokat üldözi a hatalom, elmebetegnek, idiótának, tömeggyilkosnak, üldözési mániásnak állítja be. És hiába, az agymosottakkal nem lehet mit kezdeni, már több éve próbálom terjeszteni az igazságot, eddig mind eredménytelenül. Én is magam jöttem rá a dolgokra, úgyhogy nem lehet azzal támadni, hogy "egy fasiszta belerángatott a náci ideológiába", neeem, én ezt több éves filozofálgatással és "puzzle-építéssel" fejtettem meg. Viszont örülök, hogy nem vagyok egyedül.

Skizó vagy?
Egyébként van benne valami, amiket írtál.

LOL
Erről beszélek. Ha valaki észreveszi mi folyik itt valójában, a többi szerencsétlen agymosott birka már "skizó vagy?" kántálásba kezd.

Nem rossz hasonlat...és elárulom, hogy ugyanúgy fog "végződni", mint a mátrix trilógia, mármint a valóság. Eljön a kiválasztott, és békét hoz a gépek és az emberek közt. :)
A tiszta szeretet lesz a fegyver. Mert az képes legyőzni a félelmet és gyűlöletet...:P
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!