Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet-e a munkát rangsorolni...

Lehet-e a munkát rangsorolni nehézség, fontosság, szépség szerint? Van-e fontosabb és kevésbé fontos munka?

Figyelt kérdés

2021. márc. 30. 23:32
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Lehet. Van.
2021. márc. 30. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Egyes esetekben igen, másokban nem. De a legtöbbször csak nézőpont kérdése a dolog, kinek épp melyik munka és miért fontos. Pl aki házat épít, számára fontosabb hogy legyen burkoló meg villanyszerelő, mint egy autószerelő. Egy sofőr már egész mást mondana.
2021. márc. 31. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem abban megegyezhetünk, hogy például a közművek üzemeltetését biztosító szerelők/karbantartók, kukások, közigazgatásban dolgozók, postások mind fontosabbak egy stylistnál vagy műkörmösnél.
2021. márc. 31. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha egy vendéglátóipart egy egészségüggyel összehasonlítasz, van különbség
2021. márc. 31. 00:44
 5/6 AHarmadikSzememCsukvaTartom válasza:
100%
(Szerintem) ez a Covid-helyzet azt mutatta meg, hogy vannak fontossági sorrendek. Igen, mindenkinek más a fontosabb, de van, amit, ha kell, tudunk mellőzni (Ettől még ugyan úgy szükség lehet a fodrászokra, a kozmetikusra, de...)
2021. márc. 31. 01:01
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Például olyan sorrend lehetséges még, hogy hányan tudják elvégezni.
2021. márc. 31. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!