Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek, mi a véleménye?

Kinek, mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Nem találtam pontos kategóriát, ezért ide írtam le a gonsolataimat. Maszkviselés-ez olyan hülye helyzet. Közterületen is kell maszkot viselni. Nem lehet enni, inni. ( cigi, kavé, alkohol, mostmár a fagyi is: nem létszükséglet, tehát nem lehet közterületen fogyasztani maszk nélkül. Pl, a piacon se lehetne így lángost helyben fogyasztani, mert közterület. Ezzel sajnos meg kell barátkozni, el kell viselni, ha nem akarsz csekket. ) a masik meg ha mindig maszkba vagyunk, mikor kapunk friss levegőt? Vagy sportoláshoz nem kell maszk. Ha utcai ruhaba megyek bicajozni, a városból kifele, miböl gondolja hogy nem sportolok? Attol hogy nincs bicajos ruhám...mindig is utcaiba kerékpároztam. Szóval van itt pro-kontra. Figyelni kell, mert bármiér megbüntethet. Ha nem írom alá- feljelent, úgy is neki lesz igaza, ö mögötte áll a törvény, barmit csinálsz.
2021. márc. 29. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Azt az apróságot kihagytad, hogy naponta több, mint kétszázan halnak meg ebben ÍGY IS!
2021. márc. 29. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, nem vitatom. Ez csak egy eszreverel volt. Mi se megyünk sehova, csak én-dolgozni😉
2021. márc. 29. 13:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyébkent nem hinném hogy a maszk miatt halnak meg az emberek. Eddig is hordtuk, ezután is, még is halnak meg.

Ezt a legöregebb indián se tudja... kitartás! Mast nem tudunk ugy se.

2021. márc. 29. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Maszk nélkül az olaszok mászkáltak, meg az amerikaiak.

Az olaszoknál végül nem volt elég halottaskocsi.

Neked 𝐍𝐄𝐌 kell hülyének lenni!

2021. márc. 29. 15:34
 5/5 Mansour ***** válasza:
77%

Az egyértelmű dolog, hogy a maszk csökkenti a cseppfertőzéssel terjedő betegségek elkapásának az esélyét, de még inkább annak az esélyét, hogy ha te fertőzött vagy, továbbadd azt másoknak. Japánban és Koreában már évtizedek óta alap dolog, hogy aki beteg, az maszkban megy ki az utcára. Nem csak járványok idején, hanem mindig. Most olyan helyzet van, hogy potenciálisan mindenki vírushordozó lehet, kivéve aki nemrég esett át a betegségen. Ha lenne itt is olyan kultúrája a maszkviselésnek, mint Japánban, akkor például nekik nem kellene feltétlenül hordani a maszkot. De nincs, és nálunk tömegesen élnének vissza ezzel.

Jelen helyzetben az is előnye a maszknak, hogy az egyéb fertőzések sem terjednek annyira, így az emberek jobb egészségi állapotban találkoznak a koronavírussal, ha találkoznak. Így nagyobb az esélyük, hogy enyhébb tünetekkel ússzák meg a fertőzést.

2021. márc. 29. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!