Más is utálja a "de miért szereted?" kérdést?
A világ leghülyébb kérdése. Az igazi szeretetet nem lehet racionális okokkal megmagyarázni, az nem agyban dől el, ott az erósz dolgozik, a tudatalatti, érzelmek, ösztönök, vágyak stb. A szeretet tárgyát nem úgy logikázva választja ki az ember, mint hogy hol vegye meg a krumplit.
Én pl. Pilinszky-t szeretem legjobban a magyar költők közül, holott tudom, hogy a legnagyobb zseni József Attila volt, de mégsem ő áll a legközelebb a szívemhez, hanem Pilinszky, és ezt nem lehet megmagyarázni, miért van így.
#1 szeretned kell az arra erdemteleneket!
#4 de miert tetszik?
tetszik a benne "az"? De miert "az" tetszik benne?
miieeert?!
En szeretem a Volkswagent.
Miert pont azt szereted?
Mert tetszik a kulseje.
Mi tetszik benne?
Mas mint a többi.
Miben mas?
Nem tudom elmondani miert, ezt csak erzem, ez ragadja meg a szemem.
Egyes es harmas valaszat ezek alapjan fas*agnak gondolom.
Miert tetszik neked a parod?
Mert szep.
Miben szep?
Mindenben.
De hat szerintem csunya!
Miben csunya?
Peldaul az orra!
Szerintem szep.
Meg mindig hulyeseg egyes es harmas valasza. :D
A szeretet, tetszes, szerelem kb leirhatatlanok. A legjobb valasz ra a “csak mert”.
Persze embernel fellehet sorolni egy ket dolgot, pl intelligens, jomodoru. De attol meg barmelyik masik embert is szerethetned ezekkel a tulajdonsagokkal. Hogy miert pont ot szereted szerelemmel, az elmagyarazhatatlan. Osztonos, szivbol testbol jovo dolog.
"#4 de miert tetszik?"
Miért ne tetszhetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!