Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem enged bejelentkezni...

Tothbrigus kérdése:

Miért nem enged bejelentkezni az INSTAGARM?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap délután óta nem enged bejelentkezni az instagram se telefonon se számítógépen.

Próbáltam mindent...jelszó csere, beléptető kód kérése (sms, email) instagram újrarakás, telefon újraindítás, gyári visszaállítás...minden, de ugyan úgy nem enged be. Azt írja, hogy pár perc múlva próbáljam újra.

Találkoztatok már ilyennel?

Nagyon idegtépő helyzet 😶

Kérlek segítsetek ha tudtok, előre is köszönöm szépen!

2021. márc. 9. 09:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Próbáld meg az instagramot. Az indtagarm lehet adathalász oldal is akár.
2021. márc. 9. 10:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: esetleg próbáld meg később. Lehet, a sok bejelentkezés miatt azt hiszi a rendszer, hogy fel akarod törni. Nekem ez volt a facebooknál. Mondjuk azóta eltelt pár nap, beengedett már?

1: Mielőtt baromságokat írsz, a saját helyesírásodra se ártana odafigyelni.

2021. márc. 27. 09:00
 3/12 anonim ***** válasza:

@2: Mert mit nem írtam helyesen? Jah, hogy elgépeltem a kis gombokkal az egyébként is baromságot. 😂

Ok, akkor kezdjük a mai leckét a megszólításnál és/vagy mondatkezdésnél. Gondolom nem érted mire célzok.🥴

2021. márc. 27. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyébként meg nem írtam baromságot, vannak adathalász oldalak, ahol a címet minimálisan megváltoztatják, hogy elsőre ne is tűnjön fel egy átlagfelhasználónak. Pl. küldenek a paypal nevében emailt, ami elirányít a paypal.co.ru oldalra, ahol beadod a jelszavad, mert ugyanúgy néz ki mint az igazi és már meg is van a scammereknek a fiókod.

Mivel veled ellentétben én nem vagyok rossz indulatú, jóhiszeműen feltételeztem, hogy a kérdező szándékosan írta így. Ennyi. :)

2021. márc. 27. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
4. Na persze, annyira igyekeztél neki segíteni, hogy az nem tűnt fel neked, hogy utána 2x is leírta helyesen a szót, szóval nyilvánvaló, hogy csak elírás volt, te meg ebbe kötöttél bele. Kicsit se segítettél rajta, mert nem az volt a problémája.
2021. márc. 27. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Látom, te is mennyire igyekszel segíteni neki. 🤣
2021. márc. 27. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
6. Én adtam egy tanácsot 🤷🏼‍♀️. Szerintem azóta már be tudott lépni.
2021. márc. 27. 22:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Tehát 3 hozzászólásból adtál egy tippet, ráadásul saját meglátásod szerint feleslegesen, mert szerinted úgyis belépett már. Effektív...

Ja, és eddig észre sem vettem:

“ a saját helyesírásodra se ártana odafigyelni.”

Sem ártana. Így könnyen megjegyezheted: se = se + ne, sem = se + nem.

Ha behelyettesíted, akkor láthatod, hogy a “se ne ártana” értelmetlen a “se nem ártana” viszont rendben van.

Sorry, te kezdted a nyelvtanozást.

Ha annyira belekötni akartam volna a kérdezőbe, akkor ebbe kötöttem volna bele, hisz ő sem helyesen használja.

2021. márc. 27. 22:36
 9/12 anonim ***** válasza:
LoL! Mindennap tanul valami újat az ember. 😂
2021. márc. 27. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:
LoL(ita)?
2021. márc. 27. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!