Miről lehet felismerni, ha valaki fehér, de van benne cigány vér? Milyen a szeme az arca?
Most komolyan?!?
Téged már az is zavar ha valakin még csak nem is látszik?
Volt amikor jelzést kellett magukon hordaniuk. Ne akard azt a világot.
#1: ebből a kérdésből nem tudom hogy következtettél erre, nagyon rosszindulatú vagy. :/
Csak tapasztalat alapján tudod megsaccolni ezt kérdező, leírni nem lehet mitől lesz valaki "cigányos".
"születési anyakönyvi kivonatból"
Ugyan áruld már el, HOGYAN derülne ki egy születési anyakönyvi kivonatból valakinek a nemzetisége????
Láttál már olyat, hogy beírják, egy-negyed cigány???
A születési anyakönyvi kivonatba régen bele volt írva a hogy új magyar onnan lehetet tudni hogy valakik cigány
De ez már mára egyáltalán nincs így
7-es vicces hogy új magyar mert a magyarok többször is felhígították nem csak a vérüket de még a kultúrájukat is...
sőt a török után az ország több mint fele nem magyar volt... szóval ja elég vicces...
6-os mi azhogy egy-negyed cigány?
kicsit fel kell világosítanom az itt lévőket
a cigányok alapból fehérek max kreol bőrűek...
van egy nagyon jó mátyás kora beli rajz az épp egyiptomból bevándorló cigányokról a legtöbb szőke és vöröses hajú és látszik hogy fehér-kreolok...
amik vannak full barnák cigányoknak minősítve vagy vallva magukat de mindig hozzá teszik hogy beások beás-cigányok na ők pont nem cigányok! semmi közük sincs a cigány népcsoporthoz nem is beszélnek egy nyelvet sőt a két nyelv semmiféle rokoni kapcsolatban nincs egymással (jó persze mindkettő indo-europai nyelv de hát az összes közelkeleti-europai nyelv az)
az én rokonaim kb 80 létszámú! hát igen nagy... egy sem fekete/barna bőrű...
ja igen a cigányok értelem szerűen kevesebben is vannak mint a beások magyarországon!
4-es a magyaroknak ehhez semmi köze jó hogy nem azt mondod hogy magyar suttyók és bűnözők nincsenek is... nagyon sokszor láttam a magyar suttyó kört ahogy láttam normális cigány kört is és fordítva!
-_-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!