<b>Chuck Norris</b> kérdése:
Mik azok az elvont klippek este a Tv2-n?
Figyelt kérdés
pár napja elég későn feküdtem le, ilyen 3-4 fele, bekapcsoltam a tv-t megnézni megy -e még benne ilyenkor reklám vagy valami érdekesség, de csak ilyen elvont nagyon beteg 5-10 perces mesék, klippek voltak. És megtetszettek. Mik ezek, és fent vannak valahol a neten?2010. aug. 18. 14:50
11/12 anonim válasza:
Régen cuccoztam és rájöttem ,hogy ezeket a filmeket is cuccon csinálják ... félelmetes józan ember ilyet nem csinál.
Amúgy szerintem ha ilyenről van szó inkább nézz mangát!!!
Az is elég beteg.Legalább is szerintem!!!
12/12 anonim válasza:
Józan ember is csinál ilyet, ha kellően sok művészfilmet, művészi animációt nézetnek meg vele középiskolás és egyetemi évei alatt.
Mangát különben sem lehet nézni, mert az képregény, animét inkább. Egyébként anime, ezeket érdemes, kapcsolódika kérdéshez kicsit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!