Porcelain Heart kérdése:
Szivarok kézikönyve (Dieter H. Wirtz), Hol szerezhetném be?
Figyelt kérdés
A fent említett kézikönyvet szeretném megvenni, sajnos sehol sem találom. Esetleg valaki tud eladó példányról? Tudom, kicsi rá az esély, de örülnék nagyon:)2021. márc. 5. 11:20
1/2 Kawada2365 válasza:
Szia, ha nem feltétlen ragaszkodsz a saját példányhoz, akkor vannak olyan könyvtárak, ahol megvannak. Tudom, hogy ez nem a végső megoldás, de talán átmenetileg jó lehet.
Egyébként pedig az antikváriumokban is csak előjegyeztetni tudod, és náluk is van, hogy több év, mire bekerül a rendszerükbe, egy adott könyv.
Remélem, valamennyire tudtam segíteni.
(ha vége ezeknek a szigorú intézkedéseknek, és már nyitnak a könyvtárak, és úgy döntesz, hogy jó megoldás lehet, ha esetleg azt mondja neked a könyvtáros, hogy nekik nincs meg, akkor kérd meg rá, hogy rendelje meg neked könyvtárközi kölcsönzéssel.)
2/2 anonim válasza:
Szia, ha még aktuális nekem lenne egy eladó példányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!