Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az oroszok megerőszakoltak...

Az oroszok megerőszakoltak minden nőt?

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 18:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
vagy valaki életét adta a nők becsületéért - pl. Boldog Apor Vilmos győri püspök
2021. márc. 1. 19:44
 12/28 anonim válasza:
2021. márc. 1. 20:02
 13/28 anonim válasza:
100%
9-es vagyok ez nem videó ez egy film
2021. márc. 1. 20:05
 14/28 anonim ***** válasza:
72%
Inkább a magyarok
2021. márc. 1. 20:07
 15/28 anonim ***** válasza:
9-es, engem is érdekelne.
2021. márc. 2. 01:24
 16/28 anonim válasza:
100%
15-os Ott van a link a 12. válaszban
2021. márc. 2. 05:31
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

" Pl akinek nem volt férfje vagy apja aki megvédje. "

Hogy te milyen naiv vagy.

Akinek volt apja vagy ferje, aki meg akarta vedeni a lanyat vagy a feleseget, azt eloszor lelottek, es utana eroszakoltak meg a lanyt vagy a feleseget. Igy halt meg apam testvere, 14 evesen. (A nagypapam mar korabban meghalt, valahol a Donnal) A nagymamamat pedig megeroszakoltak, ketten is, ebbol szuletett egy kislany, aki vegulis apam feltestvere, de szegenyt mindenki utalta, pedig o artatlan volt. Az iskolaban is csufoltak, es a nagy komoly szocializmus epitese alatt zabigyerekezte meg a tanito is. 11 eves koraban, 56 telen lett ongyilkos, vonat ala ugrott.

Es valahogy az oroszokat mindannyian utaljuk, azokat is, akik csak ma szulettek, es elvileg artatlanok. Meg azokat is, akik barmilyen kapcsolatot tartanak az oroszokkal.

2021. márc. 6. 03:46
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

17 / Ez nagyon szörnyű és szomorú történet minden téren !

Viszont az is szomorú , hogy a legtöbb Magyar ember akkoriban , ilyen felfogással élt , mint amit le írtál , hétköznapi átlag embertől a tanárig , akik végül egy ártatlan kislányt hajszoltak a halálba!!!

Talán ezek az emberek követték el a legsúlyosabb bűnt , akiket ma biztosan börtönbüntetésre ítélnének , ha kiderülne !

De én az ilyen embereket úgy bezárnám , hogy azt életük végéig megemlegetnék !!!

2021. márc. 6. 07:55
 19/28 maoriérzések ***** válasza:
100%
Igen,többnyire.Szörnyű történetek ezek.A hős tiszt aki megmenti a nőt a részeg állattól,jól hangzik,szovjet filmbe való(vagy Szabóéba pl.)Ha volt is az ilyen ritka mint a fehér holló.A főtisztek parancsára kivégzések ugyan az erőszakolások ürügyén voltak,de ezek a fegyelem fenntartása érdekében történtek, nem a szerencsétlen lányok,asszonyok védelmében.A tiszt urak a csicskákkal szedettek össze szűzlányokat és az elfoglalt luxushotelekben végezték azt,amit a rühes banda a tyúkólban. Itt az eredménye a cucilizmus álszent történelmi ferdítéseinek,hogy ez kérdésként egyáltalán felmerül.
2021. márc. 6. 07:58
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos halottam én is olyan történetről , mi szerint a háború alatt megerőszakolták a nőt katonák , majd született szintén egy kislány , akit a saját anyja sem tudott elfogadni és egyszerűen kínozta , télen megfázatta , hideg vízben fürdette s éheztette , még végül annyira le gyengült a szervezete és meg betegedett ,hogy belehalt !
2021. márc. 6. 08:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!