Keresek egy könyvet. Ki írta és mi a címe?
× Régebben olvastam, így már nem nagyon emlékszem a szereplőkre. A fiú?? apját elrabolják és egy másik bolygón elektromos árammal?? körülvett ketrecbe zárják, ahonna nem lehet kilátni.
× Egy csillagközi utazás egy másik bolygóra, ahol minden a "legnagyobb rendben működik". Az emberek egyszerre mozognak, ugyanazt a feladatsort hajtják végre, amit megszabtak nekik.
× A tanítvány egy lószerű állat hátán utazik ő a névadó?? és vannak a semmitők. Aztán, a testvérét is megkell menteni ezért el kell nevezni az egyik sejtet?
× Meg van egy gonosz Árny, ami felaakrja falni a Földet
Bocsi az össze-visszaságért, normálisabban is meglehetett volna fogalmazni, de így jutottak eszembe a kis morzsák.:)
És ne írd azt, hogy ennyiből már megekereshetted volna a google-n mert kerestem én, de ilyen püspöki beszéd meg politikával kapcsolatos oldalakt dobott ki.
Előre is köszönöm a segítséget!:)
Amire te gondolsz, az több könyvből áll. Amiben megmentik az apjukat az ez:
Madeleine L'Engle : Időcsavar
Amiben pedig a kisfiú beteg lesz, az pedig ugyanettől az írótól a Szélvarázs.
Igen, ezek már hasznos válaszok, köszönöm!:)) Az Időcsavart és a Szélvarázst kerestem. Ahogy írtam régen olvastam, és a két könyvet sikeresen össze is kevertem.:D
Az utolsó könyv, a tartalma alapján érdekes lehet, ezért jó lenne azt is elolvasni. :)
Mégegyszer köszönöm ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!