olyan férfi, aki egy csaj után fut, védi minden áron, csüng a szavain és a figyelméért bármit megtesz. a lány nem viszonozza az érzéseit, de a srác nem adja fel
2021. febr. 24. 15:28
4/9 anonim válasza:
Egy gyakorlati példán bemutatva az online kultúrában a simp az a férfi aki donate-el (jó sok pénzt) egy női streamernek a figyelméért, én eddig csak ilyen közegben láttam/használtam ezt a szót
2021. febr. 24. 15:38
5/9 anonim válasza:
A szimpatizáns szóból ered.
Közösségi médiánál az előadót feltétel nélküli rajongással követő, őt fórumokon vagy hozzászólásoknál mindenáron megvédő, esetleg anyagilag is támogató szerencsétleneket hívja a netes szleng simpnek.
De a való életbeli ugyanilyen viselkedésre is alkalmazzák.
Googleban rákeresel, és konkrétan egy oldalra sem kell rákattintanod, mert instant kiírja ezt a szöveget: Simp is an Internet slang term describing a person (usually male) who performs excessive sympathy and attention toward another person (usually female), sometimes in pursuit of a sexual relationship. Urban Dictionary defines a simp as "someone who does way too much for a person they like".
2021. márc. 2. 16:16
9/9 anonim válasza:
A kifejezést gyakran mondják fiúk egymásra, amikor valamelyikük nagyon pedálozik egy lányért (például megcsinálja a házi feladatát, mert neki "nem volt rá ideje"), és cserébe "nem kap semmit", azaz a lány nem érdeklődik iránta szexuálisan.
Általánosan elfogadott vélemény szerint a kifejezés a Sucker Idolising Mediocre Pussy szavak rövidítése, ami magyarul azt jelenti, hogy hiszékenyen bálványoz egy középszerű puncit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!