Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinálsz most Augusztus...

Mit csinálsz most Augusztus 20-án? Ötletek?

Figyelt kérdés

Szóval várok mindenféle ötletet, hogy mit csinálhatnánk ezen a napon.

Pl mit lehetne csinálni, egy baráttal, barátnővel kettesben, és egy nagyobb baráti társasággal?

Persze az esti tüzijáték alap. De addig kéne valami jó elfoglaltság (és ha lehet a szexet ne, azt magamtól is tudom:D).

Mindenki ötlete/programja érdekel. :D

Köszönöm, ha válaszolsz!

2010. aug. 16. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha minden jól megy, falunapi buli lesz nálunk, ahol összefuthatok pár haverral. Este pedig Mirigy-koncert lesz a falunap helyszínén. Egy ilyen falunapon mindig történnek érdekes dolgok, tavaly pl. íjászbemutató volt, és mi is kipróbálhattuk a cuccokat, egy haverral sokáig ellövöldöztünk, majd korzóztunk a pályán, szélsőséges mondókákat, dalokat dúdolva.
2010. aug. 16. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Én kecskeméti vagyok de megyünk Debrecenbe a virágkarneválra(azért írom h Kmét mert az elég messze van Debrecentől)
2010. aug. 16. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Barátokkal szerintem Zorall Sörolimpia Megyeren aug 19-21. Sör minden mennyiségben, sátrazás, koncertek. Jó buli lesz :)
2010. aug. 16. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Találkozom barátnőkkel,haverokkal,sétálgatunk,hülyülgetünk,megnézzük a tüzijátékot,felpattanunk egy vonatra és megsem állunk Érdig :DDDD ;)
2010. aug. 16. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
amilyen szerencsés vagyok itthon fogok ülni a seggemen, a párom pedig vígan nevetgél majd balatonlellén.
2010. aug. 16. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
2010. aug. 16. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is kimegyek a falunapra, szétnézek, veszek valami apróságot egy kedves ismerősnek ;) akivel a nap hátralévő részét töltöm, majd este találkozunk pár barátunkkal.
2010. aug. 16. 19:11
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Mindenkinek jó mulatást, szórakozást! :)

Aki meg otthon ül, az menjen el valahova a barátokkal/barátnőkkel. :)

Csak az a "baj", h én Bp-re gondoltam konkrétan. :(

Azt a városligeteset meg nem ismerem...

2010. aug. 16. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Patkányfalu (Pest) elég nagy, úgyhogy szerintem több városrészen lesznek kisebb-nagyobb rendezvények.
2010. aug. 17. 07:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Oks, köszi. :)

Csak nem ismertem. :D

De majd találunk valami jót.

2010. aug. 17. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!