Miért olyan nagy szám Szentesi Éva?
A rák téma fontos (főleg a megelőzés miatt, hogy felhívja a figyelmet a szűrések fontosságára), tehát innen nézve becsülöm.
Másik oldalról viszont iszonyú nehéz természet nem véletlenül nincs mellette évek óta senki (mondjuk most éppen van, de egyből rosszba is lett Szandrával, aki pedig elvileg nagy barátnő volt).
Szóval nehéz róla véleményt mondani érdekes ember...
Szereti magát ismert, gazdag emberekkel körülvenni. Kezdetben a Tóth Verával voltak öribarik, most Szandda a legjobb barinő...vagy csak volt, ki tudja. Szentesivel kapcsolatban az az érzésem hogy max. érdekből barátkozik, de akkor nagyon.
A rák téma meg már dögunalmas, de megértem, ha ezt kell állandóan szajkózni hiszen egy egész karriert épített rá, bármilyen kegyetlenül is hangzik. Rákedukáció, aha...max az tud elmenni szűrésre, vizsgálatokra (magánba) aki tele van pénzzel. Az egészséges életmód szintén egy v@l@g pénz...tudom, mert nőgyógyászati betegséggel küzdök és csak a vitamin kb. 15-20.000Ft lenne havonta...
Amúgy meg egyre hiteltelenebb ez a nő az állandó szponzorációkkal...Kocsi, gin, porszívó...nagyon gáz, de gondolom lassan kifogy a témákból újságírás terén...az írók, újságírók nekem nagyon nem itt kezdődnek (olvastam a könyveit, hamar túl is adtam rajtuk, felejthetőek) egy instaceleb lett mára és kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!