Ezt az idézetet, hogy kell értelmezni?Mi a jelentése?
Figyelt kérdés
"when you know why you like someone, it's a crush. When you have no reason or explanation, it's love."
Valahogy nekem nem jön át, hogy bármiféle ok vagy magyarázat nélkül hogyan lehetne szeretni bárkit is.
2021. jan. 25. 19:43
1/4 anonim válasza:
"Azért szerettem bele, mert olyan jó fej." -> itt megmagyarázod, ezt crushnak hívja (vonzódás?).
"Nem tudom, miért szerettem bele." -> itt nem tudod megmagyarázni, ezt tartja szerelemnek.
2/4 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem, hogy hogyan lehet nem tudni miért szeretsz bele valakibe.
2021. jan. 25. 19:54
3/4 anonim válasza:
Ez amúgy szerintem nagyon igaz. Csak gondolj bele, ha van egy crushod ő neked azért tetszik mert jó a haja, helyes vagy nagyon tehetséges valamiben. Viszont amikor szerelmes vagy és megkérdezik, hogy miért szereted a párod akkor egyszerűen csak van benne valami amit megmagyarázni sem tudsz. Vagy azt mondod, hogy mindent szeretsz benne és ekkor sem mondtál konkrét dolgot. Szóval ne szó szerint értelmezd.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet azért nem értem, mert még sosem éreztem így vagy idk.
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. jan. 25. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!