Az oroszok buták?

Figyelt kérdés
Butának számítanak világviszonylatban?

2021. jan. 21. 12:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem.
2021. jan. 21. 13:03
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Már nem
2021. jan. 21. 13:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak mert olyan fura szokásaik vannak, [link] Ebből gondoltam, hogy valami nem oké náluk.
2021. jan. 21. 13:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A white trash mindenhol jelen van és posztol. Ez nem orosz sajátosság
2021. jan. 21. 13:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem buták, csak egy másik kultúra.
2021. jan. 21. 17:45
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

3

A linken látható képek jó része direkt poénosnak készült. A humorérzéknek pedig bizonyos mértékig feltétele az intelligencia, mert fel kell ismerni egy oda nem illő összefüggést.

2021. jan. 21. 18:21
 7/14 A kérdező kommentje:
6, ez most csak egy példa volt. De már több helyen olvastam, hogy milyen durva dolgaik vannak az oroszoknak, télen bikinibe fürdenek a hóban, meg a közlekedés is tök sz*r állítólag, vezetni se tudnak nagyon.
2021. jan. 21. 18:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lennének hülyék? Moszkvai Egyetem, Csehov, Dosztojevszkij, Gogol, Puskin, Tolsztoj, Gagarin, stb.... Ha ezeket meghallod, akkor is azt mondod hülye nép? Ott is vannak hülyék, mint mindenhol máshol, de ne általánosítsunk!
2021. jan. 22. 08:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a buta aki ilyeneket gondol. A közlekedés kb ugyanolyan, Moszkva tele van elektromos busszal, a metrójukról meg olvasgass.

Igen, van egy nap ami épp pár napja volt hogy szokás a jeges vízben megmártózni, ez hagyomány, és nem is mindenki tartja. Vezetesben meg agresszívak mint a lengyelek es lassan mi. Menj ki inkább és nézd meg magad. A kultúráról meg guglizz...

2021. jan. 28. 17:23
 10/14 anonim válasza:
100%

nekem orosz barátnőm van, sokat voltam kint és az oroszokról az a benyomásom, hogy egyáltalán nem bunkók, a szolgáltatások területén mindent megtesznek, hogy elégedett legyél, messze meghaladják a nyugaton megszokott szintet, legyen az akár csak egy 2000 forintos ebéd vagy egy 8000 forintos hotel.

Amivel ott is gond van az a különböző nemzetiségek képtelensége az integrálódásra. Hangoskodnak, bunkók, bámulják az embert.

két dolog van, ami számomra hülyeség:

szemetesbe gyűjtik a wcpapirt

nem fújnak orrot, hanem szipognak

a csatornarendszerük már rég elbírná a wcpapírt, mégis megmaradtak a kommunizmusban,

az orrfújást meg ők úgy veszik, mintha előttük finganál vagy szarnál, nagyon csúnyán néztek rám, mikor még nem tudtam erről az óriási kulturális különbségről. engem meg a szipogás dühít de nagyon, dehát ez van.

2021. jan. 29. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!