Az oroszok buták?
3
A linken látható képek jó része direkt poénosnak készült. A humorérzéknek pedig bizonyos mértékig feltétele az intelligencia, mert fel kell ismerni egy oda nem illő összefüggést.
Az a buta aki ilyeneket gondol. A közlekedés kb ugyanolyan, Moszkva tele van elektromos busszal, a metrójukról meg olvasgass.
Igen, van egy nap ami épp pár napja volt hogy szokás a jeges vízben megmártózni, ez hagyomány, és nem is mindenki tartja. Vezetesben meg agresszívak mint a lengyelek es lassan mi. Menj ki inkább és nézd meg magad. A kultúráról meg guglizz...
nekem orosz barátnőm van, sokat voltam kint és az oroszokról az a benyomásom, hogy egyáltalán nem bunkók, a szolgáltatások területén mindent megtesznek, hogy elégedett legyél, messze meghaladják a nyugaton megszokott szintet, legyen az akár csak egy 2000 forintos ebéd vagy egy 8000 forintos hotel.
Amivel ott is gond van az a különböző nemzetiségek képtelensége az integrálódásra. Hangoskodnak, bunkók, bámulják az embert.
két dolog van, ami számomra hülyeség:
szemetesbe gyűjtik a wcpapirt
nem fújnak orrot, hanem szipognak
a csatornarendszerük már rég elbírná a wcpapírt, mégis megmaradtak a kommunizmusban,
az orrfújást meg ők úgy veszik, mintha előttük finganál vagy szarnál, nagyon csúnyán néztek rám, mikor még nem tudtam erről az óriási kulturális különbségről. engem meg a szipogás dühít de nagyon, dehát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!