New York vagy Los Angeles? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Ott élni/1-2 hétre/hónapra vagy bárhogy melyik a jobb hely szerintetek? Mondjuk most a koronavírus miatt nem lehet kimenni de minél több választ várok!2021. jan. 15. 17:57
A kérdező szavazást indított:
New York
Los Angeles
29 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ezek közül New York, de legszívesebben San Franciscóba látogatnék el.
2/9 A kérdező kommentje:
1-es Pedig San Francisco-ban nincs semmi különös. Mármint nem rossz város de nem New Sork-hoz meg Los Angeles-hez képest nem is olyan extra. Miért oda látogatnál el?
2021. jan. 15. 18:42
3/9 anonim válasza:
Én 2019-ben New Yorkban voltam, és teljesen lenyűgözött. Mondjuk nekem nagyon tetszenek ezek a hatalmas épületek, a tömeg, a metró, egyszóval tényleg minden. Anyummal voltam, neki annyira nem jött be, mert helyenként tényleg sok a szemet az utcán és konkrét szaga van a városnak.
De nekem abszolút pozitív élmény. Szívesen visszamennek, sőt úgy érzem (1 het ottlét után), hogy laknék ott.
4/9 anonim válasza:
Egyik sem.
Nem szeretem a liberalis varosokat. Ha valasztani kellene akkor NYC
Masik dolog hogy olyan dragak hogy egyszeru munkas mint en nem elne meg.
Jo nekem ahol vagyok
5/9 anonim válasza:
2
Szerintem nagyon hangulatos város. Tetszenek a meredek utcái, eklektikus építészete. Gyerekkoromban imádtam ezt a reklámot (valójában még mindig :) )
7/9 anonim válasza:
Mind a kettőben legális a fű szval mindegy!
9/9 anonim válasza:
LA egy hulladék. Nézz róla videókat. Egy csöves, drogos tanya a fél város. A "híres" Venice beach is egy lepratelep lett. Ott is tanyát vertek, mint a Skid Rown.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!