Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz erről (iskolai ügy)?

Mit gondolsz erről (iskolai ügy)?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdést olvastam amiben le bunkó parasztozták az olyanokat mint én... Szerintem ennek a legfőbb oka a féltékenykedés... Nálunk az osztályban vannak a csúnya diák szlengel nevezve gyíkok (ilyen voltam 2 éve) és vannak a "népszerűbbek" (most az vagyok). Nálunk a "népszerűség" abból áll, hogy a lányok velünk beszélgetnek sokat stb...

Na szóval minket bunkóznak, merthogy mi taplók vagyunk stb. Ez szerintük abban nyilvánul meg hogy a lányokkal úgy beszélünk a lányokkal pl. Szevasz boszorkány, minek örülsz, új seprűd van? Ezen a lányok nálunk (!) nevetnek, a "gyík" csoport szerint meg bunkók vagyunk, de ez valójában viccelődés... A lányok emiatt még nem pnaszkodtak. (érdemes megemlíteni, hogy "népszerűből" több van nálunk)

A másik az hogy agresszívak vagyunk, mert ha valaki beszól, akkor nem kiszámoljuk hogy mennyi idő amíg az ökle a szánkig ér, és hogy milyen sebességgel repül a fogunk, hanem megütjük. Ezzel eddig nem volt gond, megtanulták a nagyszájú gyerekek, hogy még egymásnak se szólogassanak be! Szerintem ez remek dolog.

Mi bunkó parasztok 4-5-ös tanulók vagyunk...

Akkor jellemzem a féltékenyeket:

-Nem mernek lányokhoz szólni, nincs önbizalom.

- Sokszor már akkor is megijednek ha feléjük megy egy nagyobb gyerek.

-jegyeik van mikor a 4-es alát se érik el, van mikor 5-ösök...

Vélemény?

2010. aug. 13. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
azt gondolok hogy verjétek nyakon a gyikokat :D és minden iskolában van "kaszt-rendszer" ugyhogy ez alól nem lehet kibujni :D csak attol függ hogy a f@sznak melyik végén álsz: D aki szopik vagy aki szoptat
2010. aug. 13. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
De és most szerinted ettől vagy valaki? Mert mondjuk 5-en kicsaptok valakit? Nincs baj azzal ha valaki népszerű, de amikor még fel is vág vele mint pl. most te, az szerintem kicsit gáz. Azért mert az iskolában nagyszám vagy, a való életben 1 nagy nulla, ott törlek el ahol a legvastagabb vagy:D Nem baj, igazi KiRaj vagy:D
2010. aug. 13. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Ez mind ok addig, amig nem szálltok rá túlzottan valakire, aki mondjuk meg se érdemli, csak pl. nem túl előnyös a külseje, vagy nem olyan nagyszájú, és ezért cseszegetik. Az jó dolog, hogy nem vagytok beszari férgek.
2010. aug. 13. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Félreértettél, kedves 2.! Én nem vagyok vele nagyra! Ez a 2 választási lehetőség van, gyík, vagy népszerű. Akkor te melyiket választanád? Szerintem a népszerűt. És ha lekellene írnod melyikbe tartozol? Akkor is gondolom azt írnád népszerű, mert hát abba tartozol! Nem tekintem magam rajnak, inkább halok meg, minthogy azzal villogjak hogy 20 kilós fuxom van meg mekkora izmom van. (egyik sincs, de ennek örülök is) A raj csávók ezenkívül szájhősök is... Nem igazán úgy nézek rájuk mint emberre...

Egyébként senkire sem szálunk rá!

2010. aug. 13. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg pontosan ilyen ember lehet ütőképes egy rajjal szemben, mert hiába állsz felette agyban, csak az öklöddel tudod jobb belátásra birni.
2010. aug. 13. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen... ilyen a mai világ... :D
2010. aug. 13. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!