Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Dániában vagy Németországban...

Dániában vagy Németországban jobb élni? Miért?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mert az egyik gazdagabb gyarmat mint a másik .

Dániában jobb élni . Skandináv emberek nem olyan barátságosabb de segítőkészebbek nyelvben, mindennapokban .

2021. jan. 2. 13:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, Dániában nem sokat éltem, csak kb. 2-3 hetet. Németország, Bajor területen belül Moosburgban élek és Schwaigban dolgozok október közepe óta, így minimális rálátásom van csak a két ország különbségére.

Melyikre szavaznék? Dánia nekem jobban bejött. Alapból tájra is szebb volt számomra Dánia. Az emberek segítőkészek, nem volt olyan szituáció ahol nem váltottak át nekem a dánok egyből angolra mikor mondtam nekik, hogy nem beszélek dánul. Pedig nem is nagyvárosban éltem. Valamivel drágább ország, mint Németország, de nekem akkor is jobban bejött Dánia.

Az amit írtam miszerint simán átváltottak angolra ne tévesszen meg, egy idő után nem tanulod meg a nyelvet véged, nem fogsz tudni előrelépni, a ranglétra alján maradsz (ezt másoktól olvastam, akik évek óta kint élnek), abból meg nehezen élsz meg.

2021. jan. 3. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!