Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek vannak szép...

Szerintetek vannak szép helyek Magyarországon?

Figyelt kérdés

Néztem ezt a videót,

https://www.youtube.com/watch?v=vajIoVdWsLc

és elgondolkodtam, hogy egy ilyen kis országhoz képest annyi gyönyörű épület, táj, látnivaló van, itthon pedig alig tudnék néhányat felsorolni, és a táj sem túl változatos. Szerintetek vannak ehhez fogható látnivalók itthon is? (Parlament, Lánchíd stb. kivételével, hiszen ebben a videóban is csak pár másodperc szólt a fővárostól)

Másik, hogy nem igazán láttam Magyarországról normális, az egész ország értékeit, szépségét bemutató videót, csak pár timelapse-t, ami kimerült az Országházban, meg a Szent István Bazilikában :/

2020. dec. 31. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, egy csomó szép hely van magyarországon.

Mátra, mecsek, bakony, stb...

Alföldön is ott vannak a homokbuckák, amik teljesen egyedi látványt adnak.

Szóval van mit látni bőven.

2020. dec. 31. 13:40
 2/5 anonim válasza:
91%

Hogyne lenne.

Parancsolj:

[link]

Egyébként a Nyíregyházi Állatpark is sokszor elnyerte európa legjobb állatkert díját. Tényleg nagyon szép.

2020. dec. 31. 13:40
 3/5 anonim válasza:
100%

Mondjuk hozzá tenném, hogy az utóbbi nem egy táj.

(#2)

2020. dec. 31. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Minden országban vannak gyönyörű tájak, a szép táj nem országfüggő. Még a Szaharának vagy Alaszkának is megvannak a maga szépségei, nemhogy egy olyan kies vidéknek, mint Magyarország.
2020. dec. 31. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én debreceniként természetesen a Hortobágyot tudnám kiemelni, de az alföldi nemzeti parkok mind gyönyörűek. Borsodban mi a Zemplénben, a Tengerszemen, Lillafüred környékén kirándulunk sokszor, ezek a tájak is meseszépek.
2020. dec. 31. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!