Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert vannak kulonjáratok este?

Miert vannak kulonjáratok este?

Figyelt kérdés
Ma tettem fel egy kérdést hogy ha Nagykanizsarol 17:30 indulással 20:10 érkezéssel erek pecsre ( nem munkából jovok) akkor jeggyel tudom e igazolni magam hogy nem csak maszkalok.... erre kaptam 10 választ és egyhangúan “Nem “volt a válasz. Csak itt akkor felmerül a kerdes hogy akkor kinek szánták ezeket a járatokat este ha 20:00 utan er be a busz akkor mindenkeppen büntetés a vege?

2020. dec. 26. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Ami 140 kilométert két óra negyven perc alatt tesz meg, az valószínűleg valami falujáró járat, tehát ha Kanizsáról elindulsz a Pécs előtt húsz perccel lévő Baranyabivalybsznádra, akkor még kényelmesen hazaérsz, a sofőr viszont nem fog ott maradni éjszakára, hanem nyilván hazamegy Pécsre.
2020. dec. 26. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Ertem, viszont en gyakran teszem meg ezt a távot busszal és nem csak a sofőr száll le a buszról Pécsen hanem az utasok zöme. De ha csak egy ember lenne a sofforon kivul akkor neki cumi?És pl vannak későbbi járatok is ami mar eleve 19:30 kor indul tehát mar gyakorlatilag lesznek olyan utasok akik mar a tilalom órajaban lesznek ott a buszmegállóban hogy fel szálljanak és nem hiszem hogy ezek a járatok Csa azert vannak hogy aki dolgozik azt vigye.
2020. dec. 26. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak esetek amikor ki szabad menni, például munka, egészségügyi okok. Nekik járnak ezek a járatok - többnyire üresen.
2020. dec. 26. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!