Milyen az uj versem?

Figyelt kérdés

Esteban Danika- Mondd

Mondd hol van maszkod Big man

Mondd hol van a neved ember?

Pénz lesz, jön Danika flexel

Itt az albán herceg.

Mondd hol a ganged ha védeni kell?

Okosan mint Dexter

Pénztelen kamu influencer.

Mondd hol van a jeezy ha mutatni kell

Én megcsinálom magamnak, ti meg csak loptok

Danika mindig a toppon.

Mondd hol vannak a kötegeid

Mondd hol van a neved ember

Azt mondták nem lesz itt semmi

Majd gurulok, meglesz a Bentley.

2020. dec. 16. 00:17
 1/10 Pruty válasza:
100%
szar
2020. dec. 16. 00:22
 2/10 Thispain ***** válasza:
85%

Még mindig az.

60% flex, 40% "kérdés", amire rímel a flex.

2020. dec. 16. 01:53
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Pont az ilyen kakaógengszterek miatt nézik le sokan a szakmámat.

Tipikus az a fajta aki kemény legény de ha fegyvert fognak rá már térdencsúszva zokog az életéért.

2020. dec. 16. 02:04
 4/10 anonim ***** válasza:
A telepen biztosan értékelik, de nekem nem tetszik.
2020. dec. 16. 09:30
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

S te mit tennél olyankor kedves #3as ?

Általában minden "real mc" ezzel jön...

Egyébként is vajmi kevés ennek az előfordulása MO.-n.

És "kakaógengszterkedés" nélkül lenne érdekes a válasz.

(Mert az, hogy jól lezúznám a "g"-be, vagy ráharapnék a csőre, mert én olyan f.sza gyerek vagyok, és van vér a "p"-mbe, na arra nem kíváncsi senki)

A versről meg annyit, hogy pont az olyan kakaógengszterek miatt írnak ilyen verseket a srácok, mint akiket említettél 3as, tőlük tanulják...

Ezért nem a kérdezőt(?)/írót kéne bántani.

Hanem a szakmatársaidat, a kérdező valószínűleg még "senki" szóval nem miatta "nézik" le a szakmát.

Ha meg jobbnak tartod magad a kakaógengsztereknél írhattál volna nyugodtan nevet is, hogy tudjon kiről példát venni, vagy az esélyt megadni. (Ez lehetsz te is ugye, de akár náladnál jobbak is).

Megmondó emberből épp elég van, de olyan aki a helyes irányba akarna terelni, na az már kevesebb.

2020. dec. 18. 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem vers, hanem egy szánalmas rapszöveg
2020. dec. 18. 00:06
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Tehat ami nem jó versnek azaz keves hozza na az lesz a rappszoveg?xd
2020. dec. 18. 00:08
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Félreértettél 5-ös.

Nem rapper vagyok, sőt kifejezetten taszít is a műfaj.

Ez egy nevetséges sztereotípia hogy az ilyen alja, igénytelen izére rázza magát minden gengszter. Maximum a gettókban az alja piti dílerek akik 2500-ért vesznek egy g zöldet, eladják 3-ért és azthiszik ők Escobar.

A valódi alvilágban komoly szabályok és fegyelem van. Nem ilyen mitugrászok hanem megfontolt, higgadt üzletemberek és a valódi érték a korrupció és a kapcsolati tőke.

Hogy mit tennék? Nem fogom játszani a keménylegényt, egyszer fordult csak elő velem ilyen. Higgadt maradtam és közöltem hogy tegye el, semmi haszna ha végez velem mert rá egy másodpercre 4 másik ember küldi utánam.

Viszont késeltek már meg kétszer is még a legelején mikor még egy kis pondró voltam én is. De azt se bánom, jó lecke volt. Megtanultam hogy mindig van nagyobb hatalmú ember és sose szálljon a fejembe a saját hatalmam. Továbbá ez csak üzlet, semmi több. A nyertes hatalmi harc az amit tárgyalással és szövetkezéssel el lehet kerülni. És mint mondtam, a legértékesebb a kapcsolat. Hiába minden ha nincs ismerős a rendőrségen aki direkt elnéz a másik irányba, és hiába a tízmilliók ha nincs olyan vállalkozás ami ekkora összeget tisztára tud mosni.

2020. dec. 18. 00:31
 9/10 Thispain ***** válasza:
49%
#6 Ne sértegesd a rap stílust!
2020. dec. 18. 02:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul fejeztem ki magam! Ez a fajta igénytelen gettórap taszít. Az igényes rap az valahol Wiz Khalifánál kezdődik és Eminem a csúcsa. Azt én se nyomom ki, sőt... De az ilyen súlytalan szövegű (én vagyok a legmenőbb, enyém minden pénz és csaj) 5 perc alatt összecsapott bohóckodások siralmasok.

De minden műfajnak megvan a maga szégyene. Van az igényes pop is és van az aminek a szövege rövidebb mint a jelszavam, az se túl mély, de legalább van autotune és jó test.

2020. dec. 18. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!