Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivel jár a punkok szokása?

Mivel jár a punkok szokása?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 11:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12.38 vagyok. Attól, hogy apud punk, és azt mondja, jó punk lennél, még nem kell annak lenned. Ez nem öröklődő dolog. Ha még veletek lenne, akkor azt mondom, oké, ebben nősz fel, tök jó. Egyébként tényleg azért akarsz punk lenni, mert apud is az?
2010. aug. 12. 12:52
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem,nem azért mert az Apám is az!

hanem azért mert jók azok a zenék,tetszik a stílus meg az egész!

Szóval érted? :D

2010. aug. 12. 12:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Értem, én hogy mit írsz, csak a logikádat nem vágom. :D Szerintem is jól néz ki a tarajuk, a ruháik, sőt, van egy-két tök jó fej punk is, bejön a lazaságuk és a vagányságuk, szóval ha úgy vesszük, nekem is tetszik a stílus. De nem leszek punk csak ezért. :D Főleg, hogy ez eszméik/elveik tőlem teljesen távol állnak. Nekem nem világom az anarchia, kommunizmus, mindenki egyenlő, világbéke, stb. Szóval csak tanácsolni tudom, hogy csak akkor legyél punk, ha az eszméik is megfelelnek. Ajánlom, hogy beszélgess el az eszmékről egy értelmesebb punkkal. :D
2010. aug. 12. 13:02
 14/22 A kérdező kommentje:
pl az Apámmal?? :D
2010. aug. 12. 13:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Akár vele. :D A lényeg, hogy ismerd az eszméket, mert anélkül nem ér semmit az egész. :D
2010. aug. 12. 13:13
 16/22 A kérdező kommentje:

Oké értem már!

Hát köszi!Egy értelmes ember aki elmagyarázta nekem! :):D

2010. aug. 12. 13:14
 17/22 anonim válasza:
énis így vltam, végülis ma már rendes punk letem, nem iszok, nem bagózok, suliba járok, nem verek olyat akit nem muszály, nem rabolok, visszahúzódóbb vagyok kivéve ha barátokkal vagyok. érzem az egészet, lázadok, de nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, nem fetrengek a hányásomba, tisztességes vagyok. és ettől még punk vagyok. sőt bandát szeretnék alapítani.
2010. okt. 9. 21:46
 18/22 anonim válasza:
eh. előző vagyok. a punkok nem komcsik. füf... sokan mondják, de kb annyi benne az igazság mint abban, hogy a skinheadek nácik, meg attól lesz valaki punk ha taraja van, meg bakancsa, meg szakadt cuccokba jár... pff ez szánalmas... füf... -.-"
2010. okt. 14. 15:25
 19/22 anonim válasza:
nem muszály , nem a ruha teszi az embert , ma már a disco-s köcsögökön is láttam tarajt, inkább vegyél egy bakancsot,bőrkabáttal, szakadt harisnyával és a hajad fesd vörösre :)
2010. okt. 15. 23:06
 20/22 anonim ***** válasza:
tetszik a zene? miért mit hallgatsz? sorold fel!
2010. nov. 1. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!