Mit gondoltok mi a 3 legjobb dolog a mai világban?
Figyelt kérdés
#Legjobb dolgok
2020. nov. 28. 11:12
21/26 anonim válasza:
A tudás arról hogy ennek az egész életnek és világnak, az egész létezésnek nincs értelme mert minden ami van, az egyszer majd nem lesz, nem hiszem hogy beszűkült tudatállapot lenne.
22/26 TR75 válasza:
Hasonló dolgokra következtettek már mások is, akár nagy vallásokról is szólván, csak nem mindegy, hogy hogy jutnak el ide. Tömegeket akarnak manipulálni, vagy "megvilágosodtak", esetleg rossz az életük, és ezt a következtetést vonják le.
23/26 A kérdező kommentje:
TR75, számodra mit jelent a megvilágosodás?
Ez is egy érdekes kérdés amúgy.
2020. nov. 29. 17:46
24/26 A kérdező kommentje:
Vagy Te mit értesz alatta?
2020. nov. 29. 17:47
25/26 TR75 válasza:
Igen, ezért írtam idézőjelben. Szerintem olyan nincs, hogy megvilágosodás, vagy legalábbis csak olyan értelemben, hogy valaki a maga életére nézve azt gondolja, hogy megtalálta az élete értelmét. Vagy jelentését. Vagy ilyesmi.
26/26 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2020. nov. 29. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!