A nyugati országokban/Amerikában miért válnak le hamarabb a gyerekek?
Nem tudom, ott több a lehetőség/pénz??
Meg a kúltúra is nagy szerepet játszik azért...ott nem volt kommunizmus így tudtak haladni. Ha úgy vesszük nálunk még mindig vérbeli kommunisták vannak hatalmon, akik közözen szétrabolják az országot.
Harmassal egyetertek, negyes meg nagyon fekete feheren latja a vilagot, inkabb azt mondanam, hogy fullba tolja a kretent. Attol mert hamarabb fuggetlenednek a fiatalok, nem azt jelenti hogy az USA-ban vagy epp a skandinav orszagokban a szulok kibaxxak egyik naprol a masikra a gyereket es nem is szeretik.
Sőt, en itt vagyok magyarkent, es megis egyetertek ezzel, csak ugye magyarorszagon ezt nem lehet vallalni, mert megkoveznek, mert engem megrontott a csunya nyugat.
Attol mert valaki gyereket vallal, nem azt jelenti, hogy a kovetkezo 60 evben az eletebol nem akar majd soha csak kettesben lenni a parjaval. Igen, megszulom a gyerekem, felnevelem, iskolaba jaratom, szeretem, majd mikor elkoltozik tudomasul veszem, hogy sajat csaladot alapit, rank kevesebb ideje lesz, es egy csalad leszunk, de kulon elettel. Ugyanakkor negyvenes eveinkben mi is elhetjuk megint az eletunket edeskettesben. Utazgathatunk csak ketten, kielhetjuk ujra magunkat, kicsit megint fiatalok leszünk, kotottsegek es kotelessegek nelkul.
De ezt magyarorszagon persze nem lehet, ott az a szokas, hogy a gyerek az anyja pics*ajaban van, az meg az oveben, igy kb a gyerek 40 eves koraig. Sot, arra neveljuk a gyereket hogy ne legyen onallo, ne tudjon donteseket hozni, ne is vagyjon a magaval eltoltheto idore, csakis a szuleire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!