Ebben mi az átverés (Forbes)?
Nekem lényegében az jött le, hogy megközelítőleg az éves előfizetés díjával egyenértékű árban adnak plusz "ajándékot" a vásárlóknak, de ez fordítva is igaz lehet - tehát ha pl. venni akarok egy BioTech csomagot 11.000 Ft értékben, megveszem a linken látható BioTech csomagot és ajándékba kapom mellé a Forbes-t. :D
Namármost ez nem túl kedvező ajánlat? Feltételezem, hogy BlackFriday ez is, de azokban mindig van valami átverés. Ebben mi?
"ez fordítva is igaz lehet - tehát ha pl. venni akarok egy BioTech csomagot 11.000 Ft értékben, megveszem a linken látható BioTech csomagot és ajándékba kapom mellé a Forbes-t"
Már miért volna igaz fordítva???
Azért lehet fordítva is igaz, mert ha nekem a fent említett BioTech csomagra van szükségem, akkor megtehetem, hogy megveszem a boltban x ezer forintért, vagy megrendelem a Forbes-t és megkapom ugyanazt a csomagot ugyanannyiért ÉS mellé a Forbes-t. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!