Mi a véleményetek a debreceni virágkarneválról?
Idén elszeretnénk menni, tapasztalatokat várok,meg tippeket,hogy hol a legjobb nézni meg ilyesmiket.
hallottam hogy valamilyen stadionba is bemennek,oda is érdemes bemenni?
a válaszokat előre is köszönöm.
A karnevál nagyon jó szokott lenni! Nem fogod megbánni, ha eljössz Debrecenbe. :)
Lehet venni jegyeket és a jegyekkel le tudsz ülni a belvárosban felállított lelátókra. A Stadionba szerintem mindenképpen érdemes elmenned, mert ott közelről megnézheted a virágkocsikat és néhány program is szokott ott lenni, de oda is jegyet kell venned. Aztán este újra felvonulás van, ami nagyon látványos és élvezetes. Ezt a tüzijáték követi.:) De ajánlom neked az alábbi oldalt: www.fonixinfo.hu
Itt megtalálod a Karnevál programjait.:)
18/L
Én 2, vagy 3 éve voltam, és jó volt. A nagyerdei stadionban vonulnak végig a virágkocsik egy műsor keretén belül. Ez belépős, de szerintem érdemes, hiszen így mindet látod egyszerre. (A tourinform irodában erről részletes felvilágosítást kaphatsz.)
Mi mikor voltunk, akkor a fő utcán is kitettek pár kocsit (nem az összeset, ezért volt érdemes a stadionba is elmenni), amelyeket közelről is érdekes volt megnézni.
Ah, őshonos debreceni jelenti, hogy jó :) Bár, gondolom az sem mindegy, hogy honnan nézed. Mi sosem mentünk a stadionba,mindig a Nagyerdőn álltunk meg, ott aztán mindent lehet, még kordon sincs:)
Persze, így lefarag az élményből, hogy nem csípsz el minden táncot, mert azért nem fognak 2 méterenként megállni neked táncolni, bár.. végül is, ha jó helyen állsz, láthatod, ahogy tőled pá méterre mégis megállnak:)
Na meg néha sokat kell várni és állni kell mindvégig - reggel még le tudsz ülni a fűbe, de utána eléd tolakodnak, viszont tény, hogy ott táncolnak tőled tízcentire, megsimogathatod a melletted elsuhanó virágkocsit, és megfogdoshatod a jóképű zászlódobálókat /persze neked fiúként ez nem sokat jelent/ :D
Szóval, én semmiképp nem mennék a stadionba ülős helyre. Nem azért, mert fizetős, hanem mert nem ugyanolyan 5 méterről nézni a dolgokat, mint amikor melletted ropják a csasztuskát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!