Ezek a dolgok fiúknál ösztönösek vagy "tanulták"? Rajongás a fociért, sörözés, érzelmek kiiktatása stb.
Mivel NEM minden fiú ilyen, ezért nem ösztönös.
A férjem sem iszik, nem érdekli a foci, és az érzelmeit is meri vállani, ugyanigy a fiaim, a vejem, a jó ismerösök sem. Szerintem az általad felsoroltak igy együtt csak valami nagyon primitiv lényekre érvényesek, akinek van egy kis esze, az nem ilyen.
Nálam IGEN.
Ez van.
Foci, sörözés, no érzelem, forma 1, biliárdsportok, iránti szenvedélyes rajongás.
Mi van akkor? A csajok meg éneklik hanah Montanát, meg csorgatják a nyálukat robert-MAJOM-patiszon után.
Semmivel sem jobbak ezek a "függőségek" sem.
"A csajok meg éneklik hanah Montanát"
- Ja, max. 14 éves korukig...
na azért nem mindenkinél ... de valóban én is kiaadok, amikor a legjobb esti program egy meccs + sör ládaszámra, és ezt valamiért olyan nagyon férfiasnak tartják ....
Hát nemtom, nekem még taszító is.
Nem hiszem h genetikai, inkább a jó kis kultúránk szterotípiái jelennek meg ezekben a srácokban.
Hála én pont ennek az ellentétét fogtam ki. :)))
Nem szereti a focit, inni nagyon ritkán, max. 1-2 pohárral, és szereti kimutatni az érzelmeit, ó, de mennyire. :)))
Több, mint 4 éve boldogít, szóval nyugi, vannak még ilyen férfiak!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!