X_xNellix_x kérdése:
Valakinek van kedve 2020-ban összekovácsolni Magyarországon egy emo közösséget?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megismerni emo embereket, arra gondoltam hogy jó lenne egy ilyen aktív közösséget létrehozni valamilyen platformon. Kinek van kedve?
16/L
2020. okt. 28. 18:50
11/36 anonim válasza:
Miért hordják az EMOk bal oldalt a hajukat?
Hát hogy jobb szemmel lássák a világot!
12/36 anonim válasza:
nemáár az már a kétezres évek közepén is ciki volt! nem is értem hogy lehetnek még emberek leragadva ott
13/36 anonim válasza:
Hogy lenne már leragadva 19 évesen szo?
14/36 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy akkora baj lenne, ha valaki hű marad az irányzathoz, amit képvisel.
2020. okt. 28. 21:57
16/36 A kérdező kommentje:
Évek alatt nem sikerült,szóval kétlem. Egyébként sem szeretném kinölni :).
2020. okt. 28. 22:14
17/36 anonim válasza:
Az ilyenek lesznek öngyilkosok.. kérj segítséget ez szánalmas
18/36 anonim válasza:
Évek alatt nem sikerült,szóval kétlem.
Mivel meg kamasz vagy.
Halgass azokra akik mar lattak egy-ket dolgot...
19/36 A kérdező kommentje:
Miért kell így lealacsonyítani, de most komolyan? :D
Nem megölni akarom magamat, hanem találni olyan embereket, akik hasonló zenei ízléssel rendelkeznek.
16 vagyok, emo vagyok, vannak ambícióim, elveim és nem akarom megölni magamat :).
2020. okt. 28. 23:08
20/36 anonim válasza:
nem lealacsonyítunk, természetes 16 évesen így gondolkodni. majd kinövöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!