Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem az agresszív...

Hogy kezeljem az agresszív hajléktalant, legközelebb mit tegyek?

Figyelt kérdés
kisvárosban élek és világéletemben kerültem a balhét most lettem 30. penny parkolóban ma odajött kéregetni egy idősebb cigány bácsi, valahogy mindig megtalálnak mert ártatlan kölyökképem van, őt nem tudom konkrétan próbálkozott-e már nem figyelek rájuk mondtam nincs pénzem, jött utánam pár lépést kevésnek is örülne mondtam kevés sincs, na nagy szitkozódva visszament a kocsikhoz. közben mondta hogy sajnálsz 5 forintot verjem az anyádba. én meg visszakiabáltam hogy verjem én a tiedbe. na ere bedühödött, métereken át zúdította rám a mocskát, gyere kutya kiütlek és társai, én érdektelenül sétáltam tovább, háttal neki, de féltem utánam ne jöjjön, hazafelé sokszor hátrapillantottam. elég rosszul érintett mert nem vagyok balhés, verekedni sem tudok, meg igazából még hasonlóba sem kerültem szerintem. mit csináljak ha legközelebb is ott lesz és megismer, kötekedni kezd? hogy kell az ilyet kezelni?
2020. okt. 17. 19:38
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
46%

#1 :D Igen a hid/kapu/ut-penzt

#Kerdezo, lehet nehez de nem kell visszaszolni, altalaban akkor kevesbe lehet gond, ha viszont megteszed az felhivas a keringore mint lathatod, es ez kesobb is visszauthet mostmar

a fizetes is szinten lehet az hiszen ha kisujjad nyujtod karod elvarja(k) legkozelebb

szoval

maskerdes hogyha megteheted neha szorhatod az aprot de valahogy be kell tanulnod hogy tudjak te vagy a fonok aki a fizetest, premiumot ossza vagyis ha nemkap se sirjon

2020. okt. 17. 19:59
 2/5 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem szoktam adni, eddig nem találkoztam ilyennel aki agresszíven kezelte. bánom hogy visszaszóltam de nagyon felbaszott hirtelen, viszont egyáltalán nem vagyok az a típus aki nagy szájalásba beleállna, épp ezért aggaszt kicsit
2020. okt. 17. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan patkány, amelyiknek ha adsz, még utána is elégedetlen. Ne aggódj, jön a tél...
2020. okt. 17. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést uram, kérdezhetek valamit?-válaszom viszontlátásra!:-D Egyszer megszántam a kórházunk előtti parkolóban egy 6-7 körüli cigány gyereket, adtam neki egy százast.Erre ott termett egy másik is. Annak is adtam.Utána még előkerült a semmiből vagy három.Na mondom elmentek a ..ba.Mondjuk nem a kérdésedre válaszoltam.:-) Ne is válaszolj nekik mikor kérnek, a szemkontaktust is kerüld, mert azt is úgy értelmezik, hogy befűzhető vagy!Meg vágj Charles Bronson-os képet!
2020. okt. 17. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kiabálsz vissza neki semmit. Bármit kezd szitkozódni, nem veszed magadra, lepereg rólad. Kb levegőnek nézed. Hát egy téged megugató kutyának se ugatsz vissza ha nem vagy gyagyás, ugye? :D Na így.
2020. okt. 21. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!