Hogy tudom megtalálni az USA-ban élő rokonomat?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ideje él Amerikában semmit nem tudunk róla az édesapja itt él Magyarországon (Almáskamaráson) Ő se tud róla semmit mióta elvált feleségétől és ott hagyta őket kb 17 éve. Csak a nevét tudom Szokolai Gergő 35 év körül édesapja Szokolai György anyja Koch Katalin. Minnesotában él . És valami infót vagy címét szeretnék megtudni vagy bármit róla és ezt hol tudom vagy hogy tudom megcsinálni előre is köszönöm.2010. aug. 8. 17:31
11/12 anonim válasza:
Es meg annyit, hogy nem tudom, hogy melyik oldal megbizhato, mert ne add ki a credit card infodat akarkinek. Tanacsos lenne talan mas rokonoktol is erdeklodni Mo-n vagy ha az USA-ban mas vki is el. Nem hiszem, hogy a neten ennel tobbet tudsz tenni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2010. aug. 10. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!