Melyik országban élnél az alábbiak közül, és miért? És melyikben nem (ezek közül)?
Németország
Franciaország
Egyesült Királyság
Spanyolország
Olaszország
Luxemburg
Svédország
Hollandia
Legszivesebben Egyesült Kiráylságg mert ott él valaki aki nagyon sokat jelent az életemben:))
Azonkivűl még Spanyolországban mivel én is spanyol őrűlt vagyook:D spanyol nyelv,férfiak stb..:D
A felsoroltak közül mindenhol szívesen élnék, de leszűkítettem a kört háromra, illetve nem is országokra, hanem városokra. Ha Németország, akkor Berlin, szeretem a németek pontos precízségét, az előzékenységüket, a toleranciájukat (meglepő, de náluk ha át akarok menni a zebrán, nem kell órákig várnom) és ha mindezt ötvözzük egy kulturális nagyváros nyüzsgősségével, az felülmúlhatatlan. Ha Hollandia, akkor természetesen Amszterdam, egyszerűen imádok ott lenni, azok az arcok, az a rengeteg kultúra. Lehet az ott eltöltött egy év után már nem kerekedne ki a szemem, ha meglátnék egy rózsaszín rasztás hajú 60 körüli hölgyet talpig pinkben. :) (Volt rá példa.) Ha Spanyolország, akkor Barcelona, katalánok, divat, szépség. Nem azt mondom, hogy Magyarország rossz hely, de van hová fejlődnünk.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!