Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is egy csomó...

Szerintetek is egy csomó embernek az itt csak a célja, hogy belekössön a kérdezőkbe?

Figyelt kérdés

Most nem feltétlenül trollokra gondolok, hanem olyan emberekre, akik normális válaszokat adnak, de még is a kérdezőbe próbálnak minden áron belekötni. Például volt régebben egy kérdésem, hogy ha zavar már, hogy a testvérem barátja minden nap itt van nálunk egész nap. Na ott szinte az összes válasz 1-2 kivétellel arról szólt, hogy fogadjam el, hogy ő már itt lakik, nekem ebbe nincsen beleszólásom, mit képzelek magamról, hogy ez zavar engem. Majd kb. 1 hónappal később direkt kiírtam kb. ugyan ezt a kérdést, csak a tesóm szemszögéből, hogy baj-e ha folyton itt van a barátom nálunk. Na ott meg olyan válasz volt az összes, hogy mit képzelek, úgy raknák ki mint macskát sz*rni, meg ilyenek.

Ti nem figyeltétek meg ezt a jelenséget?

2020. szept. 26. 21:34
 1/3 A kérdező kommentje:
***Például volt régebben egy kérdésem, hogy mit csináljak ha zavar már, hogy a testvérem barátja minden nap itt van nálunk egész nap
2020. szept. 26. 21:35
 2/3 anonim válasza:
100%
Sajnos, nagyon sokan itt élik ki magukat. Bátran mernek írni, beszólogatni, hiszen arc nélkül könnyebb. Ügyesen szelektálva a válaszok között, azért meg lehet találni azokat is, akik valóban segíthetnek. Ugyanakkor érdemes jelenteni az egyértelműen troll/provokatív válaszokat. Reagálni felesleges az ilyen írásokra.
2020. szept. 26. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, én pl ilyen vagyok. Az unatkozókba, elmeroggyantakba, valláskárosultakba kimondottan szeretek belekötni, beszólogatni, szénné oltani őket. Értelmetlen, tök fölösleges kérdésekre nem adok komoly választ. De aki valóban segítséget, normális tanácsot vár, annak segítek. Az intelligenciám aban mutatkozik meg, hogy jól meg tudom különböztetni a kettőt. Te az első csoportba tartozol az abszolút fölöslegesen kiírt kérdéseddel. :)
2020. szept. 27. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!