Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket nem rémiszt meg a halál?

Titeket nem rémiszt meg a halál?

Figyelt kérdés

Én ha belegondolok, hogy olyan fura, hogy most még természetesen veszem, hogy élek, hogy mozog a kezem ahogy ezt írom, meg, hogy itt vagyok teljes lényemben. És ha belegondolok, hogy ez nem mindig lesz így, amikor véget ér minden, akkor már nem fogok magamról tudni sem, a testrészeim szétrohadnak, a bőröm nem lesz többet, tehát minden amit most még természetesnek veszek, az lesz idő amikor nem lesz többé.

Hogy tudnék tovább lépni az ilyen gondolatokon?

2020. szept. 14. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Sehogy. Még fiatal vagy. De ha idősebb leszel, s állandó fájdalom kínoz, nehezen mozogsz, lassan elmúlnak az örömök, amik az életet táplálják, már nem fogod annyira félni, mert megváltásnak hiszed majd.
2020. szept. 14. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Én attól a szenvedéstől félek, ami megelőzi.
2020. szept. 14. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlenül előzi meg. Ez rajtad is múlik.
2020. szept. 14. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Ellenkezőleg én nagyon várom.
2020. szept. 15. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
4 es mire varsz akkor?
2020. okt. 2. 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Igazából. Ha azt szeretnéd hogy ne rágódj rajta, akkor a legjobb módja ha megszemélyesíted. Akkor "meg tudod fogni", tudsz vele bánni. Csak hogy hozzak rá egy példát... Mondjuk egy kisgyerek fél. Nem tudja mitől. De nagyon fél, és hogy másoknak is el tudja mondani, ezért megszemélyesíti. "Félek a farkastól". Életében nem látott még farkast, de most, hogy megszemélyesítette azt, amitől fél, már tudja kezelni. "A farkas nem tud bejönni az ajtón". "Adok a farkasnak enni, és akkor nem bánt". A kishúgomnak pl. múmiája van. :D Tehát. Személyesítsd meg. Próbálj hinni valamiben. Keress egy számodra kényelmes megoldást, amiben halálod napjáig hihetsz, utána pedig már úgyis mindegy, nem? :)

Én egy ideig a reinkarnációban hittem, most pedig már csak azt mondom hogy nem érdekel. Mert soha nem fogod megtudni amíg nincs itt az ideje. Szóval lényegében teljesen mindegy miben hiszel.

2021. jan. 5. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!