Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak még itt olyan régebbiek...

Vannak még itt olyan régebbiek akik élőben megélték a World Trade Center elleni támadásokat magyar híradásokból? mennyire számított nagy hírnek itthon? mit gondoltatok az egészről akkor aktuálisan?

Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy újonnan megismert ismerősömnél voltam, és nem hittük el, pár másodpercig azt hittük, hogy valami filmet látunk. Aztán hüledeztünk. Most: 50f
2023. febr. 22. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Elsőéves egyetemista voltam. Mindenki félt, hogy háború lesz, a tv-ben napokig ez ment.
2023. febr. 23. 06:06
 13/13 anonim válasza:
20 éves voltam. Azóta is életem egyik legérdekesebb eseménye amit láttam a TV-ben. Ma is nézem a YouTube-on a felvételeket, hátha előkerülnek olyanok amiket még nem láttam. Tetszenek a tornyok, a város, az emberek menekülése, a tornyok össze dőlése és porfelhő ez mind izgalmas. Sokat olvasok az összeesküvés-elméletekről. Miszerint a repülő becsapódástól elvileg nem szabadott volna össze dőlnie a toronynak. Hanem felrobbantották. Es mi volt az igazi oka és kik csinálták azt nem tudja senki. Más vélemény szerint az egész egy trükk felvétel volt mert nem is csapódtak be repülők csak a TV-ben ezt adták le. Megint más vélemény szerint nem is dőltek le a tornyok
2023. nov. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!