Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért váltanak ki ellenszenvet...

Miért váltanak ki ellenszenvet a melegek?

Figyelt kérdés

Mi az oka annak, hogy a melegeket sokan nem szeretik, hogy úgymond szépen fogalmazzak? Én se vagyok az de mégsem érzem azt, hogy most emiatt bárkit utálni kéne. Saját döntése, vagy nem döntése vele született tulajdonsága, és nem is árt vele senkinek, még azt sem lehet mondani, hogy a hetero emberek elől nőket csábítana el vagy ilyesmi, akkor miért fáj sok embernek annyira, hogy léteznek?

Na meg ahogy észrevettem a melegek úgymond rosszabb kategóriában vannak mint a leszbikusok. Azok azért elfogadottabbak mert két lány mégiscsak jól néz ki együtt egy hetero férfi számára?

Értelmes, kifejtett véleményekre volnék kíváncsi, hogy ki miként gondolkozik, az sem baj, ha épp nem szereted őket, csak annyit kérek kulturáltan írd meg a véleményed, hogy miért.

Lehet akár emberi, akár politikai nézőpontból tekintve.

2020. aug. 30. 05:54
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Az lmbt lobbit nem szeretjük.
2020. aug. 30. 06:16
 2/7 Cseráginé Mária válasza:
25%

Az azonos neműek iránti, időnként fellépő szexuális vágy, minden ember életében előfordul. Belénk van kódolva, de ettől még az nem természetes,

hogy engedünk ennek az érzésnek. Számomra ami elfogadhatatlan, ahogyan a nagypolitika liberális része, világszerte, ehhez a kérdéshez viszonyul.

2020. aug. 30. 06:55
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Van egy oltári nagy különbség bzi és meleg emberek között. Az elsőt láthatod felvonulni, provokálni, vagy egyéb magamutogató helyzetben. A partnere addig érdekli, amíg ő ki nem elégült, majd keresi a következőt. A meleg ugyanolyan párkapcsolatra vágyik és sokan élnek is, mint a heterók, de nem nagyon látod őket, mert csöndben élik a maguk kis életét. Őket megítélni sem nagyon tudod, feltéve ha véletlen kiderül, hogy akit ismersz nagyon régóta, és nem is gondoltad volna, ő is meleg.
2020. aug. 30. 07:06
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

Régebben a munkahelyen az egyik ügyfél egy meleg pár volt. Rendkívül aranyosak voltak, minden megszólalásukban egymás felé szeretet és tisztelet volt. Mindenki kedvelte őket.

Viszont az lmbtq mozgalom a bicskát kinyitja a zsebemben, ahogy a blm is. Ez már nem tolerancia, átestek a ló másik oldalára. Nem elfogadást akarnak, az a társadalom többségében megvan, hanem azt, hogy ez legyen a norma, amiből ha valaki kilóg, szépen húzza meg magát, különben jön a retorzió. Pl. ha a szemüvegeseknél lenne ilyen mozgalom (mert néhány agyilag csökött valóban csúfolja őket, sőt, időnként meg is verik a szemüveges gyerekeket) idővel elkezdenék kinézni azokat, akik nem szemüvegesek, és szemüvegessé átnevelő műsorokat, rajzfilmeket készítenének a témában.

2020. aug. 30. 08:03
 5/7 anonim válasza:
93%

"8-10 éves kisfiúkat is kinéznek maguknak"

Bizonyítékod van is rá, hogy ilyeneket fröcsögsz?

Amire te gondolsz, az PEDOFILIA!

Kevered a szezont a fazonnal édesöcsém!

2020. aug. 30. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
Én undorítónak és természet ellenesnek tartom.
2020. aug. 30. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Valami okból nekem a meleg férfiakkal semmi bajom, viszont a leszbikus nők végtelenül irritálnak.

Hetero férfi vagyok amúgy.

Talán azért nincs bajom a meleg férfiakkal, mert azok nem utálják a férfiakat, viszont a leszbikus nők iszonyat módon gyűlölködnek a férfiakkal szemben, az összes rohadt feminista is leszbikus.

Ők keverik a szrt a férfiak és nők között.

"még azt sem lehet mondani, hogy a hetero emberek elől nőket csábítana el vagy ilyesmi"

Elég rosszul tudod, ne tudd meg micsoda irigység van a leszbikus nőkben a férfiak iránt.

Én ha már meglátok egy ilyen rövidhajú, tökösködő nőt, hányingerem lesz tőle.

2020. szept. 3. 01:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!