Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha fekete hajam van,és barnás...

Ha fekete hajam van,és barnás bőröm akkor cigány vagyok?

Figyelt kérdés
Egyébként ha az vagyok úgymond nem tartom magam annak. Semmi hagyomány meg ilyenek. Rövid hajam van. És utálom a feltűnő ruhákat. Tök egyszerűen öltözködöm. Viszont mindig beszolnak hogy cigány vagyok meg ilyenek. Most leszek kilencedikes és félek hogy barátaim sem lesznek azért ahogyan kinézek.
2020. aug. 29. 10:06
 1/6 anonim válasza:
75%
Mutasd meg hogy igenis normális vagy
2020. aug. 29. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
En cigany vagyok es nincs barna borom nem ez fogja meghatarozni hogy ki milyen nemzetisegu vagy milyen ember. Egyebkent ha valaki emiatt nem akar veled baratkozni az teged komolyan erdekel?? 🤨🤨🤨
2020. aug. 29. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj. Ha értelmes vagy és tudsz normálisan viselkedni, akkor akármilyen színű lehet a hajad meg a bőröd. Nem azért nem kedvelik az emberek a cigányokat mert barnábbak..
2020. aug. 29. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
A normális cigányoknak úgy örül a többi nem cigány, mint majom a farkának. Nagyon megbecsülik.
2020. aug. 29. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
A gyerekek mindenkit csúfolnak, akit lehet, a vörös szeplős tejfehér bőrűt is.
2020. aug. 29. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha az lennél, szerintem ennyi idősen tisztában lennél vele. De ha bizonytalan vagy, kérdezd meg a szüleidet.
2020. aug. 31. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!