Mit csinálnátok a szomszéd cuccaival?
A szomszédom tavasszal költözött el, én úgy ahogy jóba voltam vele, bár nem sokat beszélgettünk.
A költözésekor mondta hogy nincs hová mennie, ezért a szüleihez költözik, viszont a cuccait nem tudja hova tenni, és hogy 2 hétre tudnám e neki tárolni, mert addigra lesz albérlete.
-Sajnos-, beleegyeztem, ez is úgy nézett ki, hogy egy délutánom elment a cuccai áthordásával, de úgy voltam vele,hogy végre valami jó teszek valakiért.(sic!)
A garázsomba tudtam letenni a cuccait, a kerti padok,slag és egyéb nyári kellékek téli tárolóhelyére.
Nos ez május elején történt, azóta még párszor hívott,hogy kéne neki a cuccai közül ez meg az, kitudja e keresni?Hát mondom persze, amikor beköltözöl az új házadba.Szóval itt már kicsit irritált, meg gyanítottam valamit.
Jelenleg augusztus közepe van, a cuccok érintetlenül nálam.
Felhívtam, hogy szeptemberben el kéne vinni, amire a válasz: most nem tudok ezzel foglalkozni.
'nyád!
Vannak köztük "értékes" dolgok meg sok személyes tárgy, összességében nem csupa szemét.
Kérdés, hogy szerintetek mit csináljak velük?Mert az fix,hogy a padjaim nem fognak kint elrohadni télen, azoknak kell a hely.
Amik eszembe jutottak: kipakolom őket az udvarra, aztán majd jön érte amikor jön, addig ázik,fagy stb. (nem támogatom mert minden tönkremenne, plusz a végén saját költségre kéne elszállíttatnom, továbbá az én házam nézne ki úgy mint egy bazár)
A második ami eszembe jutott, és bár ez elég erős de egy helyi jótékonysági szervezetnek elvinni mindent (rengeteg olyan dolog van benne ami rászorulóknak értékes lehet)
Vagy: elvinni mindent a jelenlegi lakhelyéhez, és az utcán letenni (ez utóbbi rám nézve necces ha jönnek a rendészek, vagy rendőrök)
Egyéb ötlet, vagy egy szavazat az én verzióimra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!