Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik troll-kérdé...

Szerintetek melyik troll-kérdések a legidegesítőbbek?

Figyelt kérdés

Nekem:

* Izland

* Szlovénia

* Európai Baloldal

* Koszovó

* krumplis kérdések

* Balpárt

* Evridiki

* ISZOMM

* Dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr

Nektek pedig melyik a legidegesítőbb?

2020. aug. 2. 12:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Tuvalus kérdéseket nem is hallottam! 😀
2020. aug. 4. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

A lábfétisesek nem trollok. Az egy létező dolog, csak nem mindenki tudja jól "előadni", hogy mit is akar. Meg köztük is vannak alapból taplók...

Amúgy engem azok a politikás (mert gondolom most arra gondoltál első sorban) kérdések idegesítenek a legjobban, amik azt hangoztassák, hogy Románia jobb mint Magyarország. Már csak azért is mert Romániában élek, s én nem úgy látom...

Összbe a legidegesítőbbek meg akik kiírnak valami írdatlan nagy baromságot csak azért hogy lepontozhassanak és veszekedhessenek. (Bár ez a romániás kérdésekre is szinte mind jellemző)

2020. aug. 4. 17:38
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Evridiki
2020. aug. 4. 19:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te a politikára vagy érzékeny. Hát, ha már politika, nekem már k*rvára b@ssza a csőrömet ez a sok Kínával és Indonéziával kapcsolatos kérdés.

A másik, amikor leírják, hogy Xcm magasság és Ykg tömeg párosítás jó-e Z éves korú lánynak.

Aztán amikor a számítástechnikában tesznek fel laikusok kérdéseket. Nem, nem az gond, hogy laikusok, hanem hogy hozzá nem értésük ellenére nagy dolgokkal próbálkoznak. Egy mappát nem tudnak létrehozni, de már programozni meg minden kutyaf@szát tanulnak, és mások segítségér várják a legegyszerűbb helyzetekben is. És még ott volt az a pizzaformos csávó, aki videókból összemásolgatott dolgokat, de még úgy sem működött neki a dolog.

Illetve szintén a számítástechnikában az egész hardver kategória abból áll ki, hogy "ez a config jó?" és leírja a gépét, amit meg akar venni. A véletlenszerű kérdésnél minden harmadik ilyen.

És még ott vannak az ateisták által feltett, egyértelműen provokatív kereszténységgel kapcsolatos, Bibliát cáfolni és annak követőivel b@szakodni kívánó """""KÉRDÉSEK""""".

Talán az utóbbi számomra a legidegesítőbb.

2020. aug. 10. 07:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Petra Frey sem marad ki, Jamaicáról nem is beszélve.
2020. aug. 14. 20:59
 16/21 anonim ***** válasza:
67%
Na és Ferences Edit kérdései? :-DDD
2020. aug. 14. 21:13
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Evridiki
2020. aug. 16. 20:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az Indonéziás kérdések és azok amik így kezdődnek "XY országnak ki a miniszterelnöke?"
2020. aug. 20. 19:13
 19/21 anonim válasza:
73%
Petra Frey
2020. okt. 28. 11:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az Albániás kérdések.
2020. dec. 12. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!