Az égő ház, vagy valaminek az elégetése mit szimbolizál?
*Van, hogy egy szentimentális tárgy elégetésével megszabadulunk az emléktől, magunk mögött hagyjuk az ahhoz kötött személyt, eseményt, bármit.
Ez egy ezoterikus maszlag. Azt nem értem, hogy miért próbál valaki akinek ilyen a háttere, egyáltalán bármit is mondani, ami a Bibliából származik. Illetve értem, csak dűhit, mert a tudatlan emberek a hazugságot benyelik.
A ház az elsősorban téged szimbolizál-embert, de jelenthet családot is, közösséget is-viszont szükséges a további látás is.
Máté 12-
43.
Mikor pedig a tisztátalan lélek kimegy az emberből, víz nélkül való helyeken jár, nyugalmat keresve, és nem talál:
44.
Akkor ezt mondja: Visszatérek az én házamba, a honnét kijöttem. És oda menvén, üresen, kisöpörve és fölékesítve találja azt.
Az üres és kisöpört ház, az adott lelkileg megtisztított emberi testet jelképezi.A tisztátalan lélek pedig a démont jelképezi, akit már egyszer kiűzték az adott emberből. Aki vissza akar, és vissza is tér-ha nem tesz a hívő ez ellen.
Tűzzel tisztítunk meg mindent ami ezoterikusan szennyezett, démonikus köteléket és mindent ami kapcsolódik az adott ezos kultúrához.Isten is alkalmazza, nem egyszer nem kétszer.
Ugyan akkor a Szent Szellemet is ez jelöli. A kettő nem összekeverendő.
És sátán is használja a különböző beavatásain is.
Szóval, szellemileg tiszta látással kell rendelkezzen ahhoz, hogy tudd mi mit jelent, mert mennél jobban vonódsz bele a témába, annál nagyobb katyvasz lesz benned, ha nem tudod felismerni mi honnan jött.
Isten önmagát is jelöli Tűzzel.
5+ Mivel nem írtál többet kérdező, azért én azt mondom, javaslom:
térdelj le a Mindenható Isten elé, és kérd a kegyelmét, és a bocsánatát.És kérd, hogy ismét küldjön munkásokat az életedbe, hogy áttudjanak segíteni hozzá.
Ez az egyetlen amit tehetsz és nincs sok időd.
5+
Jel 21,8
A gyáváknak pedig és hitetleneknek, és útálatosoknak és gyilkosoknak, és paráznáknak és bűbájosoknak, és bálványimádóknak és minden hazugoknak, azoknak része a tűzzel és kénkővel égő tóban lesz, a mi a második halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!