Ezt gyerekesnek tartjátok?
Van egy ismerősöm akivel egy ideje beszélgetünk, de egyre ritkábban ír vissza akkor is ha online.
Ezt kicsit sértőnek találom, én ugyan beszélgetnék vele, de ez így zavar.
Nekem nagyjából ez az elvem ilyen téren "Akit érdekelsz az keres téged,
aki látni akar talál rá időt,aki akar téged megtalál,a többi csak kifogás" belefoglalva a visszaírást is.
Miután visszaírt már nem válaszoltam neki többet, azóta nem beszéltünk.
Viszont én csak ez az egy ok miatt nem válaszolok, becsapom vele magam, hogy engem nem érdekel ő /holott fordítva van/.
De ez megnyugtatóbb így.
Fontos ember lenne számomra, ezért is a kérdés.
Egyébként az élet minden területén így vagyok, mikor megtudtam hogy a párom szakítani akar velem, én szakítottam vele, mintha nem tudtam volna arról, hogy ő akar.
Mindezt ugyan azért amit fent leírtam.Nekem fájnak ezek a dolgok, kicsit a lelkemet próbálom vele védeni, és hiába hazugság, de segít.
Gyerekesnek tartjátok, vagy normális?Van más is aki hasonlóan viselkedik ilyen helyzetben?
Nézd, picit tényleg gyerekes, de csak az a része, hogy "ha nem ír, akkor én se". Mert ez millió dologtól függ, nem csak attól, hogy érdekled-e.
Egyrészt attól hogy online, még nem feltétlen a messengeren lóg, hanem mondjuk valami fontosabbat intéz az interneten. Ebbe az "online van, de nem ír" dologba nagyon-nagyon sokan belefutottak, nézd csak meg a tini párkapcsolatok kategóriát (attól függetlenül, hogy te most hogyan viszonyulsz ehhez a személyhez)
Igen idegesítő, de nem szabad vele foglalkozni, mert csak magadnak ártasz azzal, ha azon feszengsz állandóan, hogy elérhető, és mégsem ír...
Én sem válaszolok azonnal még a legjobb barátaimnak sem, ha nem érek éppen rá, vagy nem olyan a hangulatom, távolabbi ismerősökkel meg pláne megvárom a pillanatot, amikor semmi sem fontosabb. Igen, lehet te nem vagy neki annyira fontos/szimpatikus mint fordítva, és azzal, hogy te nem írsz neki, nem tudja, hogy problémád van.
Ez a szakítós történet pedig ilyen "enyém az utolsó szó" szagú, de érthető miért műveled ezt, csak tényleg ez is picit gyerekes egy külső szemszögből.
Meg kell tanulnod helyén kezelni ezeket a sérelmeket, mert nem fogod tudni mindet kivédeni.
Köszönöm, hasznos válasz volt!
Nekem is van,hogy nem tudok visszaírni mindenkinek, de legtöbbször annak nem írok vissza akivel nem annyira szeretek beszélgetni, akivel szeretek annak rögtön írok ahogy alkalmam adódik.
Mindenkinek mindig ott van a kezében a telefon, nagyon kevesen vannak akik tényleg nem tudnak legalább 1-2 óránként válaszolni.
Ez az utolsó szó az enyém abszolút igaz, hisz ezzel csapom be magam, hogy akkor ez az én döntésem volt.De nyilván nem.
Neked kell tudni, mennyire éri meg ez a "hazugság".
Különben abból kell kiindulnod, hogy nem mindenki olyan mint te, hogy azonnal válaszol, vagy fogadd el azt, hogy a másik felet nem érdekled annyira, hogy azonnal visszaírjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!