Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék könyvet írni,...

Szeretnék könyvet írni, hogyan tudom megvalósítani ?

Figyelt kérdés

Ez csak úgy saját magam számára lenne. Vannak kis füzeteim, ahova a gondolataimat , vagy az aznapi velem történt dolgokat szoktam leírni, de már nem szeretnék kézzel írni. Arra gondoltam, hogy Wordben írnék, kinyomtatnám és az új lapokat mindig belefűzném az adott "füzetbe", ha értitek, hogy mire gondolok.

Mit kell tennem? Mit vegyek? Nem akarom, hogy túl vastag legyen, inkább azt szeretném, ha olyan lenne, mint egy füzet vagy egy könyv.

Előre is köszönöm.

2020. júl. 7. 03:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérlekszépen veszel egy nyomtatót, egy halom papírt, lyukasztót meg egy iratrendezőt. Meg is vagy.
2020. júl. 7. 04:44
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Régen ezt úgy hívták, hogy napló. Ilyen néven lehetett üres füzeteket kapni erre a célra: napló.
2020. júl. 7. 05:42
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Én a helyedben elvégeznék egy gyors- és gépíró iskolát, hogy vakon tudjál gépelni, akkor sokkal gyorsabban megy a gépelés. Az szörnyű lehet, amikor az embernek keresgélni kell a betűket. - Egyébként előbb téma kell, mondanivaló, utána lehet papírra (gépbe) vetni.
2020. júl. 8. 11:00
 4/4 anonim válasza:
100%
Nem kérdezni, cselekedni kell, ha úgy érzed, ez nem lehet kérdés? Ha értelemmel tartalmas mondanivalóval is megtoldod, akkor hajrá!
2020. júl. 8. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!